M jak mięso 6: Podroby (5)

serial dokumentalny Polska 2023  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.

Oglądaj w telewizji

Wt 10.06 16:30
CANAL+ 360logo
Śr 11.06 16:00
CANAL+ 360logo
Pt 13.06 19:20
CANAL+ Kuchnialogo
So 14.06 8:25
CANAL+ Kuchnialogo
Pon 16.06 18:50
CANAL+ Kuchnialogo
Wt 17.06 14:25
CANAL+ 4Klogo

Opis

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.

Zobacz także

Ładuję...