Food NetworkProgram TV na Piątek 16.05.2025
| 6:00 |
Damiano Carrara, sędzia 'Bake off Italy', opowiada anegdoty, które towarzyszyły jego przybyciu do USA. Przyrządza też ulubione dania: ze szczyptą słodyczy, z odrobiną czegoś słonego oraz koktajl.
|
|---|---|
| 6:35 |
Damiano Carrara, sędzia 'Bake off Italy', opowiada anegdoty, które towarzyszyły jego przybyciu do USA. Przyrządza też ulubione dania: ze szczyptą słodyczy, z odrobiną czegoś słonego oraz koktajl.
|
| 7:10 |
Damiano Carrara, sędzia 'Bake off Italy', opowiada anegdoty, które towarzyszyły jego przybyciu do USA. Przyrządza też ulubione dania: ze szczyptą słodyczy, z odrobiną czegoś słonego oraz koktajl.
|
| 7:45 |
Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne niedzielne gotowanie. Każdy z gości wymyśla wyjątkowe potrawy, które można łatwo przyrządzić w domu.
|
|
|
|
| 8:20 |
Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne niedzielne gotowanie. Każdy z gości wymyśla wyjątkowe potrawy, które można łatwo przyrządzić w domu.
|
| 8:50 |
Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne niedzielne gotowanie. Każdy z gości wymyśla wyjątkowe potrawy, które można łatwo przyrządzić w domu.
|
| 9:25 |
W kolejnym odcinku programu Magda zaserwuje niebanalne połączenie śledzia i mięsa cielęcego z sosem typu forszmak z ogórkami kiszonymi, twarogiem i jajkami. Warto je zaserwować z lampką białego wina.
|
| 9:55 |
Magda Gessler zgodnie z przepisem ugotuje tradycyjne hiszpańskie danie na bazie mięsa z kurczaka, owoców morza i kiełbasy chorizo. Przyrządzi również pomidorowo-czosnkowy sos i mule.
|
| 10:30 |
Magda Gessler gotuje tradycyjny hiszpański chłodnik ajoblanco z prażonymi migdałami oraz doradę, polaną sosem chimichurri.
|
| 11:05 |
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
|
| 11:35 |
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
|
| 12:10 |
Szef kuchni i restaurator Michael Symon udaje się na największe zawody grillowe w całej Ameryce, aby zaprezentować najlepsze talenty, zagorzałych wielbicieli i najbardziej apetyczne barbecue.
|
| 13:10 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
| 14:10 |
Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
|
| 15:10 |
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, jak się wiedzie właścicielom.
|
| 15:45 |
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, jak się wiedzie właścicielom.
|
| 16:15 |
Anna Starmach poda przepis na rozpływające się w ustach kotlety drobiowe i aksamitne purée selerowe. Następnie pokaże, jak przygotować chrupiące udka kurczaka marynowane w miodzie.
|
| 16:50 |
Ania Starmach postara się przekonać widzów, że czasami zamiast kupować, lepiej jest samemu przygotować różnego rodzaju dania i przekąski. Na początek zrobi pełną wartościowych warzyw zupkę chińską.
|
| 17:25 |
Ania Starmach przygotuje zapiekankę w trzech odsłonach. Na początek zdradzi przepis na prawdziwą krakowską zapiekankę z pieczarkami. Przy okazji widzowie dowiedzą się, jak zrobić domowy ketchup.
|
| 18:00 |
Daniel był menedżerem w kilku warszawskich restauracjach. W rodzinnej Łodzi otworzył Bistro Oliwka. Miała to być restauracja z włoskim menu. Optymizm i wiara w sukces szybko opuściły właściciela.
|
| 19:00 |
Robert Irvine przyjeżdża do Ridgeland w stanie Mississippi, aby pomóc małżeństwu prowadzącemu Rossini Cucina Italiana. W restauracji panuje brud, a właściciele zdają się być zrezygnowani.
|
| 20:00 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
| 21:00 |
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
|
| 22:05 |
Piotr to nauczyciel przedmiotów ścisłych i miłośnik latynoskich tańców. O jego względy będą walczyły: przewodniczka po Warszawie Gosia, rozmiłowana w bieganiu Kasia oraz kochająca jeździectwo Ola.
|
| 23:10 |
Kulinarne starcie dwóch par. Ich starania oceniają wymagający jurorzy: Roberto, Csaba oraz Diego. To oni wybiorą uczestników, których uznają za perfekcyjnych gospodarzy.
|
| 0:15 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
| 0:50 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
| 1:50 |
Szef kuchni i restaurator Michael Symon udaje się na największe zawody grillowe w całej Ameryce, aby zaprezentować najlepsze talenty, zagorzałych wielbicieli i najbardziej apetyczne barbecue.
|
| 2:50 |
Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
|
| 3:50 |
Wit studiuje filozofię i psychologię. Przepełnia go energia. Zajrzy do domu Maryny - projektantki bielizny, modelki i prezenterki telewizyjnej. Obejrzy też mieszkania Kasi i uczennicy Weroniki.
|
| 4:50 |
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.











