Food NetworkProgram TV na Wtorek 8.04.2025
6:00 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
---|---|
6:35 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
7:15 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
7:50 |
![]() Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów, które jest w jej rodzinie od pokoleń. Przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
|
|
8:20 |
![]() Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów, które jest w jej rodzinie od pokoleń. Przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
8:55 |
![]() Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów, które jest w jej rodzinie od pokoleń. Przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
9:25 |
![]() Napoje energetyczne reklamowane są jako lek na zmęczenie, a także środek poprawiający koncentrację i samopoczucie. Katarzyna Bosacka zastanawia się nad tym, czy można się od nich uzależnić.
|
10:00 |
![]() Polacy uwielbiają karkówkę, jednak dietetycy ostrzegają, że tłuszcz wieprzowy jest bardzo szkodliwy. Katarzyna Bosacka sprawdzi wszystkie fakty i mity na temat tego mięsa.
|
10:30 |
![]() Prowadząca Katarzyna Bosacka odkryje dzisiaj właściwości sałaty. Prowadząca sprawdzi, czy popularne warzywo naprawdę jest pełne witamin, a także, czy zawiera szkodliwe azotany.
|
11:05 |
![]() Polacy chętnie korzystają z wyprzedaży i promocji. Jednak rzeczywistość bardzo często różni się od fikcji handlowców. Katarzyna Bosacka podpowiada, jak kupować taniej i żyć oszczędniej.
|
11:35 |
![]() Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.
|
12:10 |
![]() Sześciu cukierników przybywa na obóz kempingowy, by stanąć do rywalizacji w pieczeniu ciast. Martha Stewart i Jesse Palmer przedstawiają pierwsze wyzwanie - amerykański deser s'mores.
|
13:10 |
![]() Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
14:10 |
Dziesięciu utalentowanych cukierników staje do rywalizacji w przygotowaniu smakołyków kojarzących się z wiosną. Podejmując kolejne trudne wyzwania, zawalczą o zwycięstwo i nagrodę pieniężną.
|
15:10 |
![]() Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
|
16:15 |
![]() Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny.
|
16:50 |
![]() Magda Gessler wie, że podstawą dobrze przyrządzonego żuru jest gęsty zakwas. Wywar prowadząca przygotuje z kaczki i drobiowych podrobów. Nie zabraknie tam oczywiście warzyw i przypraw.
|
17:25 |
![]() Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki.
|
18:00 |
![]() Miłośnicy rajdów typu off-road, Magda i Maciek, kupili pensjonat z restauracją w Kościelnikach Górnych. Postanowili wydzierżawić lokal doświadczonemu szefowi kuchni. Ten jednak się nie sprawdził.
|
19:05 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza najciekawsze miejsca kambodżańskiej prowincji położonej przy granicy z Wietnamem i Laosem. Do cudów miejscowej kuchni należą: makaron z owocami morza czy sałatka z papai.
|
19:40 |
![]() Robert pojawia się na kambodżańskiej prowincji. Mieszkańcy odwiedzanej przez niego wioski po raz pierwszy goszczą przybysza z Europy. Pieką na powitanie prosiaka i urządzają wielkie przyjęcie.
|
20:10 |
![]() Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
21:10 |
![]() Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
|
22:15 |
![]() Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
23:15 |
![]() Prowadzący przyrządza smażone filety rybne w zalewie ziołowo-warzywnej, szykuje weki z pstrągiem, kuskusem i jarzynami, a na deser podaje puszysty torcik z bitą śmietaną, konfiturą i borówkami.
|
0:15 |
![]() Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
|
0:50 |
![]() Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
1:50 |
![]() Sześciu cukierników przybywa na obóz kempingowy, by stanąć do rywalizacji w pieczeniu ciast. Martha Stewart i Jesse Palmer przedstawiają pierwsze wyzwanie - amerykański deser s'mores.
|
2:50 |
Dziesięciu utalentowanych cukierników staje do rywalizacji w przygotowaniu smakołyków kojarzących się z wiosną. Podejmując kolejne trudne wyzwania, zawalczą o zwycięstwo i nagrodę pieniężną.
|
3:45 |
![]() Zestawienie lokali, które trzeba zobaczyć w Stanach Zjednoczonych, by zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
|
4:40 |
![]() Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.