Wiem, co jem (12/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.

Oglądaj w telewizji

Czw 30.01 17:25
Food Networklogo

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. Ryba uwielbiana przez Europejczyków, na stołach naszych rodaków wciąż jeszcze stanowi danie dość rzadkie. Katarzyna Bosacka doradzi, jakiego łososia warto kupić, a także podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno, czy też serwowany na gorąco.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...