Wiem, co jem (12/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. Ryba uwielbiana przez Europejczyków, na stołach naszych rodaków wciąż jeszcze stanowi danie dość rzadkie. Katarzyna Bosacka doradzi, jakiego łososia warto kupić, a także podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno, czy też serwowany na gorąco.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...