Wiem, co jem (5/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Dowiemy się, co sprawia, że serca, żołądki, wątróbki i salcesony są lubiane przez Polaków. Katarzyna Bosacka zaprosi Grzegorza Łapanowskiego. Z nim ruszy na poszukiwania smacznych podrobów.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

W programie dowiemy się, co sprawia, że serca, żołądki, wątróbki i salcesony cieszą się tak dużą popularnością wśród Polaków. Katarzyna Bosacka zaprosi także gościa specjalnego, Grzegorza Łapanowskiego, w towarzystwie którego wyruszy na poszukiwania smacznych podrobów.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...