Wiem, co jem (1/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Polska słynie z kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą przez naszych rodaków, nie zawsze są zdrowe. Katarzyna Bosacka doradzi, jak wybrać dobry produkt.

Oglądaj w telewizji

Wt 25.03 11:05
Food Networklogo

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

Polska słynie ze smacznych, chrupiących kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą i cenioną przez naszych rodaków, nie zawsze bywają zdrowe. Katarzyna Bosacka wyjaśni, dlaczego producenci faszerują kabanosy odpadkami i chemią, a także doradzi, w jaki sposób wybrać naprawdę dobry produkt.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...