Wiejskie włoskie gotowanie (4/8)

(Uno Chef In Fattoria)

magazyn kulinarny Włochy 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Prowadzący przyrządza smażone filety rybne w zalewie ziołowo-warzywnej, szykuje weki z pstrągiem, kuskusem i jarzynami, a na deser podaje puszysty torcik z bitą śmietaną, konfiturą i borówkami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by wraz z najbliższymi pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony czy wino z lokalnych winnic. Prowadzący pokazuje, jak wygląda jego życie dzielone między restaurację a wieś oraz proponuje przepisy na pyszne i proste dania kuchni włoskiej.

Prowadzący przyrządza smażone filety rybne w aromatycznej zalewie ziołowo-warzywnej, następnie szykuje weki z pstrągiem, kuskusem i jarzynami, a na deser podaje puszysty torcik z bitą śmietaną, konfiturą i borówkami.

Twórcy

Ładuję...