Food NetworkProgram TV na Niedziela 4.02.2024

Niedziela 4.02
Od teraz
6:00
Ekipa Food Network odwiedza pasjonatów dobrego jedzenia i podpatruje, jaki jest ich sposób na udany posiłek. O swojej miłości do gotowania opowiadają członkinie Koła Gospodyń Miejskich.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:35
W zakopiańskim domu Klementyny Gąsienicy-Byrcyn, góralki wiernej podhalańskim tradycjom kulinarnym, w kuchni królują trzy pokolenia kobiet. Panie przyrządzą m.in. słodkie kluski i danie z jagnięciny.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:10
W tym odcinku dziewczyny zajmą się przygotowaniem tortu weselnego dla pary młodej z programu Izabeli Janachowskiej 'Ślub marzeń'. Tort ma zostać udekorowany setkami prawdziwych świeżych kwiatów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:45
Na Międzynarodowy Dzień Nosorożca warszawski ogród zoologiczny zamówił tort dla stu dzieci. Małgorzata i Agata zaprezentują, jak zrobić przepyszne ciasto szpinakowe i cytrynowy lemon curd.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:20
Dziś wszystko o luksusowej wędlinie, jaką jest polędwica. Kontrole pokazują, że aż 25 proc. wędlin składa się za skrobii i wody. Zatem jak powinna wyglądać i pachnieć prawdziwa polędwica?
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Katarzyna Bosacka przyjrzy się owocom z egzotycznych krajów. A w 'Wiem, co kupuję'- wyjaśni m.in. czy okulary bez filtra też chronią nasze oczy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:50
Tomek wybiera się na Kujawy. Wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim oraz duszone uda drobiowe.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:25
Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Kinga Zawodnik porozmawia z Ewą Narkiewicz-Nejno, by dowiedzieć się, czy emocje mogą przyczynić się do otyłości. Czeka ją zestaw prywatnych pytań. Na koniec ekspertka podsunie pomysł na terapię.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:45
Robert Makłowicz odwiedza niewielki Draguć z XVI-wiecznymi freskami oraz Motovun górujący nad doliną rzeki Mirny. W okolicznych lasach można znaleźć trufle. Podróżnik przygotuje z nimi gnocchi.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:20
Tym razem Robert Makłowicz zachwyca się kwitnącymi sadami w Norwegii. Bierze udział w degustacji cydrów w Utne oraz odwiedza chatę wikingów, którzy raczyli się piwem i miodem pitnym.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:55
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:30
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:05
Podróżujący kucharz ogląda liczne atrakcje turystyczne i kulinarne na lwowskim rynku. Odwiedza działającą w ratuszu kawiarnię Grand Cafe Leopolis. Osobiście przyrządza ormiański chłodnik.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:40
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:15
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:50
Prowadzący Micel Moran przygotuje tym razem posiłek bezglutenowy. Udowodni, że może być pyszny, kolorowy i odżywczy. Z jajek, sera i śmietany przygotuje sycące danie - flan, czyli sery z pomidorkami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:25
W tym odcinku dziewczyny zajmą się przygotowaniem tortu weselnego dla pary młodej z programu Izabeli Janachowskiej 'Ślub marzeń'. Tort ma zostać udekorowany setkami prawdziwych świeżych kwiatów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Na Międzynarodowy Dzień Nosorożca warszawski ogród zoologiczny zamówił tort dla stu dzieci. Małgorzata i Agata zaprezentują, jak zrobić przepyszne ciasto szpinakowe i cytrynowy lemon curd.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:35
Kinga Zawodnik porozmawia z Ewą Narkiewicz-Nejno, by dowiedzieć się, czy emocje mogą przyczynić się do otyłości. Czeka ją zestaw prywatnych pytań. Na koniec ekspertka podsunie pomysł na terapię.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:20
Dziś wszystko o luksusowej wędlinie, jaką jest polędwica. Kontrole pokazują, że aż 25 proc. wędlin składa się za skrobii i wody. Zatem jak powinna wyglądać i pachnieć prawdziwa polędwica?
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:05
Katarzyna Bosacka przyjrzy się owocom z egzotycznych krajów. A w 'Wiem, co kupuję'- wyjaśni m.in. czy okulary bez filtra też chronią nasze oczy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:50
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:25
Szef kuchni i antropolog żywności Casey Corn wyrusza w podróż, aby pomóc ludziom z różnych rejonów na nowo odkryć utracone rodzinne przepisy. Zagłębia się w historię i kulturę każdej z grup.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:55
Szef kuchni i antropolog żywności Casey Corn wyrusza w podróż, aby pomóc ludziom z różnych rejonów na nowo odkryć utracone rodzinne przepisy. Zagłębia się w historię i kulturę każdej z grup.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:30
Tomek wybiera się na Kujawy. Wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim oraz duszone uda drobiowe.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:05
Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:40
Grafik Rafał dostaje zaproszenia na kolację od pasjonatki fantastyki, menedżerki pubu i marzycielki. Musi wybrać dwa spośród spośród trzech menu przygotowanych przez kandydatki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:40
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:40
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:40
Szefowa kuchni, Kathy Fang, specjalizuje się w daniach typu fusion. Jej marzeniem i ambicją jest stworzenie dań, które wykraczają poza kuchnię chińską. Wraz z ojcem stara się rozwijać restaurację.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:40
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:35
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:00
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:50
Anna Starmach zaprezentuje słodkie dania na podwieczorek. Przyrządzi ciasteczka ślimaki z kakao i wanilią oraz czekoladki z dodatkiem bakalii, skórki cytrynowej i porzeczek. Przygotuje też muffiny.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:15
Amerykańska aktorka Valerie Bertinelli od lat pasjonuje się gotowaniem. Przygotowuje proste i łatwe posiłki, czerpiąc inspirację z rodzinnych przepisów, które przechodziły z pokolenia na pokolenie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...