Food NetworkProgram TV na Piątek 19.01.2024
| 6:00 |
Piotr Najsztub zawita w kuchni Katarzyny Bosackiej, żeby pokazać jej kilka kulinarnych propozycji i pochwalić się umiejętnością gotowania rosołu. Publicysta zdradza widzom tajemnicę magicznego wywaru.
|
|---|---|
| 6:35 |
Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
|
| 7:10 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
| 7:40 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
|
|
|
| 8:15 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
| 8:55 |
Rubio odkrywa najbardziej legendarne jadłodajnie Niziny Padańskiej. W podróży towarzyszą mu Andrea oraz Lo Zingaro.
|
| 10:05 |
Podróżujący kucharz przemierza wybrzeże Belgii i przybliża widzom jego historię. Unikatem w skali całego Morza Północnego jest... konny połów krewetek w miejscowości Oostduinkerke.
|
| 10:40 |
Morskie wybrzeże Belgii to kolejny punkt na mapie podróży Roberta Makłowicza. Najważniejszym przystankiem na trasie jest Ostenda. Unikatem w skali Morza Północnego jest konny połów krewetek.
|
| 11:15 |
Katarzyna Bosacka przyjrzy się etykietom płatków śniadaniowych oraz sprawdzi, czy produkty light rzeczywiście odchudzają. Przetestowana również zostanie dieta owocowo-warzywna.
|
| 11:50 |
Katarzyna Bosacka zaproponuje widzom kilka zdrowych przekąsek. Za sprawą przeprowadzonego przez autorów programu eksperymentu widzowie dowiedzą się, jaki wpływ na nasze wybory ma opakowanie.
|
| 12:25 |
|
| 14:25 |
Kinga podejmie treningi na macie do jogi. Chciałaby też znaleźć metodę na szybkie schudnięcie w talii i biodrach. Korzysta z promocji i nabywa w internecie szorty nasączone wyciągiem z ziół.
|
| 15:10 |
Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
|
| 16:15 |
Robert Irvine przyjeżdża do Ellendale, by pomóc Rolandowi, który jest właścicielem Southern Grille - restauracji z południową kuchnią. Mężczyzna ciężko pracuje, a mimo to ma długi.
|
| 17:15 |
Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który poda żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera.
|
| 17:50 |
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację 'GierKrówkę', która leży przy słynnej DK1. Lokal prowadzony jest przez młode małżeństwo. Szef kuchni Karol wraz z Tomaszem przyrządzą poliki wołowe.
|
| 18:20 |
Walenty wybiera się do wsi Robaczkowo, żeby odwiedzić swojego znajomego, którego wszyscy nazywają Panem Kozą. Hoduje on w swoim gospodarstwie kozy, a z ich mleka wytwarza smaczne sery.
|
| 18:55 |
Swoim food truckiem Walenty jedzie w Bieszczady na festiwal 'ZEW się budzi'. Kucharz szykuje dla gości grochówkę z nóżkami wieprzowymi. W menu znajdują się także policzki wieprzowe.
|
| 19:30 |
Łukasz jest singlem, ale utrzymuje, że zna się na kobietach. W wolnym czasie uprawia sporty ekstremalne. Zainteresować go swoim menu spróbuje Wiktoria. Drugą kandydatką jest Iryna, pasjonatka podróży.
|
| 20:35 |
Kinga Zawodnik zmierzy się z postem przerywanym. Polega on na jedzeniu jedynie przez 8 godzin i powstrzymywaniu się od posiłków przez kolejne 16. Dietetyczka i lekarz ocenią ten sposób odchudzania.
|
| 21:20 |
Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
|
| 22:20 |
Szef kuchni Antonino Cannavacciuolo podróżuje po najpiękniejszych portach we Włoszech i odkrywa najlepsze przepisy na owoce morza. Wyzywa mieszkańców na kulinarne pojedynki i poznaje zwyczaje regionu.
|
| 23:20 |
Prowadząca szykuje menu piknikowe: półsłodkie bułeczki oraz sałatkę z krewetek z pomarańczą i sezamem.
|
| 0:00 |
Podróżujący kucharz przemierza wybrzeże Belgii i przybliża widzom jego historię. Unikatem w skali całego Morza Północnego jest... konny połów krewetek w miejscowości Oostduinkerke.
|
| 0:35 |
Morskie wybrzeże Belgii to kolejny punkt na mapie podróży Roberta Makłowicza. Najważniejszym przystankiem na trasie jest Ostenda. Unikatem w skali Morza Północnego jest konny połów krewetek.
|
| 1:10 |
Katarzyna Bosacka przyjrzy się etykietom płatków śniadaniowych oraz sprawdzi, czy produkty light rzeczywiście odchudzają. Przetestowana również zostanie dieta owocowo-warzywna.
|
| 1:45 |
Katarzyna Bosacka zaproponuje widzom kilka zdrowych przekąsek. Za sprawą przeprowadzonego przez autorów programu eksperymentu widzowie dowiedzą się, jaki wpływ na nasze wybory ma opakowanie.
|
| 2:20 |
Piotr Najsztub zawita w kuchni Katarzyny Bosackiej, żeby pokazać jej kilka kulinarnych propozycji i pochwalić się umiejętnością gotowania rosołu. Publicysta zdradza widzom tajemnicę magicznego wywaru.
|
| 2:50 |
Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
|
| 3:10 |
Łukasz jest singlem, ale utrzymuje, że zna się na kobietach. W wolnym czasie uprawia sporty ekstremalne. Zainteresować go swoim menu spróbuje Wiktoria. Drugą kandydatką jest Iryna, pasjonatka podróży.
|
| 4:00 |
Prowadząca szykuje menu piknikowe: półsłodkie bułeczki oraz sałatkę z krewetek z pomarańczą i sezamem.
|
| 4:30 |
Światowej sławy szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Są wśród nich zarówno potrawy drogie i pracochłonne, jak i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
|
| 4:55 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
| 5:25 |
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.












