Ewa gotuje (189)

magazyn kulinarny Polska 2013  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz zaprasza na ucztę w amerykańskim stylu. Jako przystawki będą truskawki z pieprzem i sosem balsamicznym. Danie główne to antrykot wołowy z rusztu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz zaprasza na ucztę w typowo amerykańskim stylu. Jako przystawki będą truskawki z pieprzem i sosem balsamicznym. Danie główne to antrykot wołowy z rusztu i polędwiczki marynowane w alkoholu, do tego surówka colesław. Natomiast na deser prowadząca przygotuje klasyczne amerykańskie ciasto brownie, podane z lodami i sosem truskawkowym.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...