Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45
Ewa gotuje (415)
Wt, 20.05 3:15
Ewa gotuje (491)
Wt, 20.05 3:40
Ewa gotuje (390)
Wt, 20.05 7:00
Ewa gotuje (391)
Wt, 20.05 7:30
Ewa gotuje (433)
Śr, 21.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (416)
Śr, 21.05 2:45
Ewa gotuje (417)
Śr, 21.05 3:15
Ewa gotuje (392)
Śr, 21.05 7:00