Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Czw 11.09 7:30
Nowa TV
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (458)
Czw, 11.09 2:00
Ewa gotuje (459)
Czw, 11.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Czw, 11.09 2:45
Ewa gotuje (489)
Czw, 11.09 3:15
Ewa gotuje (460)
Pt, 12.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Pt, 12.09 2:45
Ewa gotuje (491)
Pt, 12.09 3:15
Ewa gotuje (435)
Pt, 12.09 7:30
Ewa gotuje (461)
So, 13.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
So, 13.09 2:45