Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Czw 9.05 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (401)
Pt, 26.04 2:00
Ewa gotuje (402)
Pt, 26.04 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Pt, 26.04 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (413)
Pt, 26.04 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (481)
Pt, 26.04 6:00
Ewa gotuje (460)
Pt, 26.04 7:05
Ewa gotuje (461)
Pt, 26.04 7:35
Ewa gotuje (403)
So, 27.04 2:30
Ewa gotuje (414)
So, 27.04 2:50
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (415)
So, 27.04 3:20
i 1 późniejsza emisja