Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pt, 25.04 2:30
Ewa gotuje (374)
Pt, 25.04 2:45
Ewa gotuje (375)
Pt, 25.04 3:15
Ewa gotuje (482)
Pt, 25.04 4:00
Ewa gotuje (356)
Pt, 25.04 7:10
Ewa gotuje (357)
Pt, 25.04 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 26.04 2:30
Ewa gotuje (376)
So, 26.04 2:45
Ewa gotuje (377)
So, 26.04 3:15
Ewa gotuje (528)
So, 26.04 7:30