Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (445)
Śr, 22.01 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (427)
Śr, 22.01 2:45
Ewa gotuje (428)
Śr, 22.01 3:15
Ewa gotuje (430)
Śr, 22.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (431)
Śr, 22.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Czw, 23.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (429)
Czw, 23.01 2:45
Ewa gotuje (432)
Czw, 23.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (433)
Czw, 23.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Pt, 24.01 2:25
i 2 późniejsze emisje