Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (439)
Pt, 22.08 2:30
Ewa gotuje (454)
Pt, 22.08 2:45
Ewa gotuje (455)
Pt, 22.08 3:10
Ewa gotuje (332)
Pt, 22.08 7:30
Ewa gotuje (440)
So, 23.08 2:30
Ewa gotuje (456)
So, 23.08 2:45
Ewa gotuje (457)
So, 23.08 3:10
Ewa gotuje (545)
So, 23.08 7:30
Ewa gotuje (532)
So, 23.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (441)
Nd, 24.08 2:30