Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (455)
Wt, 09.12 1:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Wt, 09.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (410)
Wt, 09.12 2:45
Ewa gotuje (411)
Wt, 09.12 3:15
Ewa gotuje (457)
Śr, 10.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Śr, 10.12 2:45
Ewa gotuje (413)
Śr, 10.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Śr, 10.12 3:40
Ewa gotuje (458)
Czw, 11.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Czw, 11.12 2:40