Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (415)
Nd, 22.12 2:30
Ewa gotuje (499)
Nd, 22.12 2:45
Ewa gotuje (500)
Nd, 22.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Nd, 22.12 19:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (416)
Pon, 23.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (386)
Pon, 23.12 7:10
Ewa gotuje (387)
Pon, 23.12 7:35
Ewa gotuje (417)
Wt, 24.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (501)
Wt, 24.12 2:45
Ewa gotuje (502)
Wt, 24.12 3:15