Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (385)
So, 05.07 2:00
Ewa gotuje (386)
So, 05.07 2:30
Ewa gotuje (494)
So, 05.07 2:45
Ewa gotuje (495)
So, 05.07 3:10
Ewa gotuje (538)
So, 05.07 7:30
Ewa gotuje (539)
So, 05.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (387)
Nd, 06.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Nd, 06.07 2:45
Ewa gotuje (497)
Nd, 06.07 3:10
Ewa gotuje (441)
Nd, 06.07 11:05