Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Nd 10.08 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (314)
Wt, 29.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Śr, 30.07 1:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (417)
Śr, 30.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Śr, 30.07 2:45
Ewa gotuje (415)
Śr, 30.07 3:15
Ewa gotuje (315)
Śr, 30.07 7:30
Ewa gotuje (418)
Czw, 31.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (316)
Czw, 31.07 7:30
Ewa gotuje (419)
Pt, 01.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (317)
Pt, 01.08 7:30