Ewa gotuje (433)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie.
Oglądaj w telewizji
So 16.08 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie, którą poda z kisielem na domowych winogronach i ryżem po persku. Potrawa ta będzie tradycyjnie gotowana z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
So, 16.08 2:00
Ewa gotuje (444)
So, 16.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
So, 16.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
So, 16.08 7:30
Ewa gotuje (545)
So, 16.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 17.08 2:30
Ewa gotuje (446)
Nd, 17.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 17.08 3:15
Ewa gotuje (435)
Pon, 18.08 2:30
Ewa gotuje (328)
Pon, 18.08 7:30