Ewa gotuje (433)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie.
Oglądaj w telewizji
So 9.08 3:15
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie, którą poda z kisielem na domowych winogronach i ryżem po persku. Potrawa ta będzie tradycyjnie gotowana z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (413)
Nd, 27.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Nd, 27.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
Nd, 27.07 2:45
Ewa gotuje (531)
Nd, 27.07 3:10
Ewa gotuje (444)
Nd, 27.07 10:50
Ewa gotuje (445)
Nd, 27.07 11:20
Ewa gotuje (415)
Pon, 28.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (313)
Pon, 28.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Wt, 29.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Wt, 29.07 2:45