Ewa gotuje (188)
W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządza szparagi zawinięte w szynkę parmeńską. Jako danie główne proponuje kotlet Pożarskiego z nietypową panierką i surówką z selera. Na deser jest ciasto z ananasem.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
Tym razem Ewa Wachowicz przyrządzi szparagi zawinięte w szynkę parmeńską. Jako danie główne zaproponuje kotlet Pożarskiego z nietypową panierką, przygotowaną na bazie czerstwego chleba, i surówką z selera. Z kolei na deser będzie ciasto z ananasem i pieczonymi ananasowymi kwiatami.