Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Nd 21.09 10:50
TV 4
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (452)
Nd, 21.09 11:20
Ewa gotuje (469)
Pon, 22.09 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (441)
Pon, 22.09 7:30
Ewa gotuje (470)
Wt, 23.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (506)
Wt, 23.09 2:45
Ewa gotuje (507)
Wt, 23.09 3:15
Ewa gotuje (511)
Wt, 23.09 3:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Wt, 23.09 7:30
Ewa gotuje (471)
Śr, 24.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (508)
Śr, 24.09 2:45