Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (422)
Wt, 04.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (355)
Wt, 04.11 2:35
Ewa gotuje (356)
Wt, 04.11 3:05
Ewa gotuje (519)
Wt, 04.11 4:00
Ewa gotuje (472)
Wt, 04.11 7:30
Ewa gotuje (423)
Śr, 05.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (357)
Śr, 05.11 2:35
Ewa gotuje (358)
Śr, 05.11 3:05
Ewa gotuje (520)
Śr, 05.11 4:00
Ewa gotuje (473)
Śr, 05.11 7:30