Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pt, 25.04 2:30
Ewa gotuje (374)
Pt, 25.04 2:45
Ewa gotuje (375)
Pt, 25.04 3:15
Ewa gotuje (482)
Pt, 25.04 4:00
Ewa gotuje (356)
Pt, 25.04 7:10
Ewa gotuje (357)
Pt, 25.04 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 26.04 2:30
Ewa gotuje (376)
So, 26.04 2:45
Ewa gotuje (377)
So, 26.04 3:15
Ewa gotuje (528)
So, 26.04 7:30