Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (458)
Nd, 15.06 2:30
Ewa gotuje (460)
Nd, 15.06 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (461)
Nd, 15.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (438)
Nd, 15.06 10:50
Ewa gotuje (439)
Nd, 15.06 11:20
Ewa gotuje (459)
Pon, 16.06 2:30
Ewa gotuje (462)
Wt, 17.06 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (463)
Wt, 17.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (498)
Wt, 17.06 4:00
Ewa gotuje (464)
Śr, 18.06 2:45
i 1 późniejsza emisja