Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (408)
Czw, 02.05 2:30
Ewa gotuje (422)
Czw, 02.05 2:45
Ewa gotuje (423)
Czw, 02.05 3:15
Ewa gotuje (485)
Czw, 02.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (468)
Czw, 02.05 7:10
Ewa gotuje (469)
Czw, 02.05 7:35
Ewa gotuje (409)
Pt, 03.05 2:30
Ewa gotuje (424)
Pt, 03.05 2:45
Ewa gotuje (425)
Pt, 03.05 3:15
Ewa gotuje (486)
Pt, 03.05 6:00