Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (296)
Pt, 14.03 7:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 14.03 7:35
Ewa gotuje (517)
So, 15.03 2:45
Ewa gotuje (518)
So, 15.03 3:15
Ewa gotuje (522)
So, 15.03 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (523)
So, 15.03 8:00
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (534)
So, 15.03 11:00
Ewa gotuje (373)
Nd, 16.03 2:30
Ewa gotuje (519)
Nd, 16.03 2:45
Ewa gotuje (520)
Nd, 16.03 3:15