Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Śr 29.01 2:25
Polsat Rodzina
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (430)
Śr, 22.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (431)
Śr, 22.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Czw, 23.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (429)
Czw, 23.01 2:45
Ewa gotuje (432)
Czw, 23.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (433)
Czw, 23.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Pt, 24.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (434)
Pt, 24.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (435)
Pt, 24.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (515)
So, 25.01 7:30