Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (387)
Nd, 06.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Nd, 06.07 2:45
Ewa gotuje (497)
Nd, 06.07 3:10
Ewa gotuje (441)
Nd, 06.07 11:05
Ewa gotuje (388)
Pon, 07.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (298)
Pon, 07.07 7:30
Ewa gotuje (389)
Wt, 08.07 2:00
Ewa gotuje (390)
Wt, 08.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (498)
Wt, 08.07 2:45
Ewa gotuje (499)
Wt, 08.07 3:10