Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (387)
So, 23.11 2:30
Ewa gotuje (466)
So, 23.11 2:45
Ewa gotuje (467)
So, 23.11 3:15
Ewa gotuje (523)
So, 23.11 7:30
Ewa gotuje (524)
So, 23.11 8:00
i 3 późniejsze emisje
Ewa gotuje (526)
So, 23.11 11:30
Ewa gotuje (499)
So, 23.11 14:00
Ewa gotuje (406)
So, 23.11 16:10
Ewa gotuje (388)
Nd, 24.11 2:30
Ewa gotuje (468)
Nd, 24.11 2:45