Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (458)
Czw, 11.09 2:00
Ewa gotuje (459)
Czw, 11.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Czw, 11.09 2:45
Ewa gotuje (489)
Czw, 11.09 3:15
Ewa gotuje (434)
Czw, 11.09 7:30
Ewa gotuje (460)
Pt, 12.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Pt, 12.09 2:45
Ewa gotuje (491)
Pt, 12.09 3:15
Ewa gotuje (435)
Pt, 12.09 7:30
Ewa gotuje (461)
So, 13.09 2:30
i 1 późniejsza emisja