Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (469)
Pon, 30.06 2:00
Ewa gotuje (471)
Pon, 30.06 2:30
Ewa gotuje (382)
Wt, 01.07 2:30
Ewa gotuje (486)
Wt, 01.07 2:45
Ewa gotuje (487)
Wt, 01.07 3:10
Ewa gotuje (501)
Wt, 01.07 4:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (294)
Wt, 01.07 7:30
Ewa gotuje (383)
Śr, 02.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (488)
Śr, 02.07 2:45
Ewa gotuje (489)
Śr, 02.07 3:10