Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Śr 5.11 2:30
Polsat Rodzina
Czw 6.11 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (421)
Wt, 04.11 2:00
Ewa gotuje (422)
Wt, 04.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (355)
Wt, 04.11 2:35
Ewa gotuje (356)
Wt, 04.11 3:05
Ewa gotuje (519)
Wt, 04.11 4:00
Ewa gotuje (472)
Wt, 04.11 7:30
Ewa gotuje (357)
Śr, 05.11 2:35
Ewa gotuje (358)
Śr, 05.11 3:05
Ewa gotuje (520)
Śr, 05.11 4:00
Ewa gotuje (473)
Śr, 05.11 7:30