Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Nd, 08.06 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (451)
Nd, 08.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (448)
Nd, 08.06 2:45
Ewa gotuje (449)
Nd, 08.06 3:15
Ewa gotuje (436)
Nd, 08.06 11:00
Ewa gotuje (437)
Nd, 08.06 11:30
Ewa gotuje (452)
Pon, 09.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (453)
Wt, 10.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (495)
Wt, 10.06 4:10
Ewa gotuje (454)
Śr, 11.06 2:30
i 1 późniejsza emisja