Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Nd 3.08 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (404)
Pon, 21.07 2:00
Ewa gotuje (405)
Pon, 21.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (308)
Pon, 21.07 7:30
Ewa gotuje (406)
Wt, 22.07 2:00
Ewa gotuje (407)
Wt, 22.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (520)
Wt, 22.07 2:45
Ewa gotuje (521)
Wt, 22.07 3:10
Ewa gotuje (505)
Wt, 22.07 4:05
Ewa gotuje (309)
Wt, 22.07 7:30
Ewa gotuje (408)
Śr, 23.07 2:00