Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Czw 2.05 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pt, 03.05 2:30
Ewa gotuje (424)
Pt, 03.05 2:45
Ewa gotuje (425)
Pt, 03.05 3:15
Ewa gotuje (486)
Pt, 03.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (470)
Pt, 03.05 7:10
Ewa gotuje (471)
Pt, 03.05 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 04.05 2:35
Ewa gotuje (426)
So, 04.05 2:45
Ewa gotuje (427)
So, 04.05 3:15
Ewa gotuje (506)
So, 04.05 6:00