Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Pon 30.12 2:30
Polsat Rodzina
Wt 31.12 2:15
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (412)
Czw, 19.12 2:25
Ewa gotuje (493)
Czw, 19.12 2:45
Ewa gotuje (494)
Czw, 19.12 3:15
Ewa gotuje (382)
Czw, 19.12 7:10
Ewa gotuje (383)
Czw, 19.12 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (413)
Pt, 20.12 2:25
Ewa gotuje (495)
Pt, 20.12 2:45
Ewa gotuje (496)
Pt, 20.12 3:15
Ewa gotuje (384)
Pt, 20.12 7:10
Ewa gotuje (385)
Pt, 20.12 7:35