Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
So 24.05 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (430)
Pon, 19.05 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (431)
Pon, 19.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (388)
Pon, 19.05 7:00
Ewa gotuje (389)
Pon, 19.05 7:30
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45
Ewa gotuje (415)
Wt, 20.05 3:15
Ewa gotuje (491)
Wt, 20.05 3:40
Ewa gotuje (390)
Wt, 20.05 7:00
Ewa gotuje (391)
Wt, 20.05 7:30