Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
So 24.05 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (433)
Nd, 18.05 10:50
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (430)
Pon, 19.05 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (431)
Pon, 19.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (388)
Pon, 19.05 7:00
Ewa gotuje (389)
Pon, 19.05 7:30
Ewa gotuje (432)
Wt, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Wt, 20.05 2:45
Ewa gotuje (415)
Wt, 20.05 3:15
Ewa gotuje (491)
Wt, 20.05 3:40
Ewa gotuje (390)
Wt, 20.05 7:00