Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
Nd 29.12 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pon, 16.12 2:25
Ewa gotuje (376)
Pon, 16.12 7:10
Ewa gotuje (377)
Pon, 16.12 7:35
Ewa gotuje (410)
Wt, 17.12 2:25
Ewa gotuje (489)
Wt, 17.12 2:45
Ewa gotuje (490)
Wt, 17.12 3:15
Ewa gotuje (378)
Wt, 17.12 7:10
Ewa gotuje (379)
Wt, 17.12 7:35
Ewa gotuje (411)
Śr, 18.12 2:25
Ewa gotuje (491)
Śr, 18.12 2:45