Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
Czw 8.05 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pt, 25.04 2:30
Ewa gotuje (374)
Pt, 25.04 2:45
Ewa gotuje (375)
Pt, 25.04 3:15
Ewa gotuje (482)
Pt, 25.04 4:00
Ewa gotuje (356)
Pt, 25.04 7:10
Ewa gotuje (357)
Pt, 25.04 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 26.04 2:30
Ewa gotuje (376)
So, 26.04 2:45
Ewa gotuje (377)
So, 26.04 3:15
Ewa gotuje (528)
So, 26.04 7:30