Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (431)
Pt, 15.08 2:00
Ewa gotuje (432)
Pt, 15.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Pt, 15.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (443)
Pt, 15.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (327)
Pt, 15.08 7:30
Ewa gotuje (433)
So, 16.08 2:30
Ewa gotuje (444)
So, 16.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
So, 16.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
So, 16.08 7:30
Ewa gotuje (545)
So, 16.08 8:00
i 1 późniejsza emisja