Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
Śr 17.12 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (456)
Śr, 10.12 1:55
Ewa gotuje (457)
Śr, 10.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Śr, 10.12 2:45
Ewa gotuje (413)
Śr, 10.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Śr, 10.12 3:40
Ewa gotuje (455)
Czw, 11.12 1:35
Ewa gotuje (458)
Czw, 11.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Czw, 11.12 2:40
Ewa gotuje (415)
Czw, 11.12 3:10
Ewa gotuje (529)
Czw, 11.12 3:40