Ewa gotuje (422)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca poszuka czosnku niedźwiedziego, z którym można zrobić sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i pieczonymi ziemniakami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tym razem Ewa poszuka czosnku niedźwiedziego, który uchodzi za wyjątkowo zdrowy i smaczny. Można zrobić z nim sos pesto, a także wyśmienitą zupę. Na drugie danie prowadząca poda eskalopki w cieście naleśnikowym wraz z mizerią i ziemniakami pieczonymi w ziołach prowansalskich. Na deser zaś przygotuje parfit, czyli francuski krem mrożony.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (486)
Pt, 03.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (470)
Pt, 03.05 7:10
Ewa gotuje (471)
Pt, 03.05 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 04.05 2:35
Ewa gotuje (426)
So, 04.05 2:45
Ewa gotuje (427)
So, 04.05 3:15
Ewa gotuje (506)
So, 04.05 6:00
Ewa gotuje (511)
So, 04.05 10:05
Ewa gotuje (502)
So, 04.05 11:30
Ewa gotuje (411)
Nd, 05.05 2:30