Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (383)
Czw, 03.07 2:00
Ewa gotuje (384)
Czw, 03.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Czw, 03.07 2:45
Ewa gotuje (491)
Czw, 03.07 3:10
Ewa gotuje (502)
Czw, 03.07 4:05
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (296)
Czw, 03.07 7:30
Ewa gotuje (385)
Pt, 04.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pt, 04.07 2:45
Ewa gotuje (493)
Pt, 04.07 3:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30