Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (423)
Śr, 05.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (357)
Śr, 05.11 2:35
Ewa gotuje (358)
Śr, 05.11 3:05
Ewa gotuje (520)
Śr, 05.11 4:00
Ewa gotuje (473)
Śr, 05.11 7:30
Ewa gotuje (424)
Czw, 06.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (359)
Czw, 06.11 2:40
Ewa gotuje (360)
Czw, 06.11 3:05
Ewa gotuje (474)
Czw, 06.11 7:30
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30