Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (413)
Nd, 27.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Nd, 27.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
Nd, 27.07 2:45
Ewa gotuje (531)
Nd, 27.07 3:10
Ewa gotuje (444)
Nd, 27.07 10:50
Ewa gotuje (445)
Nd, 27.07 11:20
Ewa gotuje (415)
Pon, 28.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (313)
Pon, 28.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Wt, 29.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Wt, 29.07 2:45