Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (411)
Nd, 05.05 2:30
Ewa gotuje (428)
Nd, 05.05 2:45
Ewa gotuje (429)
Nd, 05.05 3:15
Ewa gotuje (507)
Nd, 05.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Pon, 06.05 2:30
Ewa gotuje (487)
Pon, 06.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (472)
Pon, 06.05 7:10
Ewa gotuje (473)
Pon, 06.05 7:35
Ewa gotuje (413)
Wt, 07.05 2:35
Ewa gotuje (430)
Wt, 07.05 2:45