Ewa gotuje (466)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika.
Oglądaj w telewizji
Czw 13.02 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz na dzisiejszy posiłek przygotowuje błyskawiczny krem z porów i gruszek. Podaje go z pieczonym boczkiem oraz smażonymi krążkami cebuli. Drugie danie stanowi niecodzienne leczo z piekarnika. W roli deseru prowadząca serwuje bułeczki serowe z owocami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (453)
Pt, 31.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (443)
Pt, 31.01 2:45
Ewa gotuje (444)
Pt, 31.01 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
Pt, 31.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (454)
So, 01.02 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (446)
So, 01.02 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (516)
So, 01.02 7:30
Ewa gotuje (517)
So, 01.02 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (508)
So, 01.02 11:30
Ewa gotuje (455)
Nd, 02.02 2:30
i 2 późniejsze emisje