Ewa gotuje (465)
W skrócie
Ewa Wachowicz po raz kolejny sięga po składniki sezonowe. Jesienią lasy są pełne grzybów, więc prowadząca zacznie od przygotowania... grzybowego cappuccino. Warto również skosztować potrawy z gęsiny.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz po raz kolejny sięga po składniki sezonowe. Jesienią lasy są pełne grzybów, więc prowadząca zacznie od przygotowania... grzybowego cappuccino. Warto również skosztować potrawy z gęsiny. Prowadząca poda filet z gęsiej piersi z sosem żurawinowym na czerwonym winie oraz z kaszą zabarwioną buraczkami. Na deser będzie natomiast rolada gruszkowa.