Ewa gotuje (173)
W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem. Na deser będzie tort orzechowy z bezami i masą kajmakową.