Ewa gotuje (173)

magazyn kulinarny Polska 2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem. Na deser będzie tort orzechowy z bezami i masą kajmakową.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...