Ewa gotuje (424)

magazyn kulinarny Polska 2021  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Tuż przed wakacjami Ewa poda chłodnik z dodatkiem bazylii. Z myślą o wegetarianach zostanie on przyrządzony na mleku migdałowym. Na deser prowadząca zaserwuje rogaliki z nadzieniem truskawkowym.

Oglądaj w telewizji

Pt 3.05 2:45
Polsat 2logo

Opis

Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.

Tuż przed wakacyjną przerwą Ewa poda chłodnik z dodatkiem bazylii. Z myślą o wegetarianach zostanie on przyrządzony na mleku migdałowym. Na deser prowadząca zaserwuje rogaliki z nadzieniem truskawkowym. Znajdzie się w nich miejsce także na budyń czekoladowy. Ewa doradzi również, jak przygotować mielone szaszłyki na ruszt, które doskonale smakują z surówką z pora, jabłka i marchewki. Poda je z dodatkiem ryżu ugotowanego wedle receptury prosto z Zanzibaru.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...