Ewa gotuje (424)
W skrócie
Tuż przed wakacjami Ewa poda chłodnik z dodatkiem bazylii. Z myślą o wegetarianach zostanie on przyrządzony na mleku migdałowym. Na deser prowadząca zaserwuje rogaliki z nadzieniem truskawkowym.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Tuż przed wakacyjną przerwą Ewa poda chłodnik z dodatkiem bazylii. Z myślą o wegetarianach zostanie on przyrządzony na mleku migdałowym. Na deser prowadząca zaserwuje rogaliki z nadzieniem truskawkowym. Znajdzie się w nich miejsce także na budyń czekoladowy. Ewa doradzi również, jak przygotować mielone szaszłyki na ruszt, które doskonale smakują z surówką z pora, jabłka i marchewki. Poda je z dodatkiem ryżu ugotowanego wedle receptury prosto z Zanzibaru.