Ewa gotuje (427)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa Wachowicz ugotuje zupę jarzynową z szarpaną wieprzowiną. Następnie poda naleśniki, które zaserwuje z jajkiem sadzonym i serem. Na deser upiecze szarlotkę, upieczoną w foremkach na babeczki.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem Ewa Wachowicz ugotuje zupę jarzynową z szarpaną wieprzowiną. Następnie poda naleśniki, które zaserwuje z jajkiem sadzonym i żółtym serem. Na deser upiecze szarlotkę, upieczoną w foremkach na babeczki. Prowadząca pokaże także, w jaki sposób zawekować ogródki małosolne z miodem.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (402)
Czw, 16.10 2:00
Ewa gotuje (323)
Czw, 16.10 2:30
Ewa gotuje (403)
Czw, 16.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (324)
Czw, 16.10 3:05
Ewa gotuje (459)
Czw, 16.10 7:30
Ewa gotuje (404)
Pt, 17.10 2:30
Ewa gotuje (325)
Pt, 17.10 2:35
Ewa gotuje (326)
Pt, 17.10 3:05
Ewa gotuje (460)
Pt, 17.10 7:30
Ewa gotuje (405)
So, 18.10 2:30
i 1 późniejsza emisja