Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia pachnąca serem
Nd, 04.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Śniadanie na polanie
Pon, 05.05 7:10
Okrasa łamie przepisy: Polska borówka amerykańska
Pon, 05.05 7:45
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne sałatki z grilla
Pon, 05.05 11:15
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Zapomniany agrest i porzeczki
Pon, 05.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Czas na szparagi
Pon, 05.05 16:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kipi kasza
Pon, 05.05 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Szczupak nad Jeziorakiem
Pon, 05.05 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Placki ziemniaczane
Pon, 05.05 21:55
Okrasa łamie przepisy: W pomidorowym królestwie
Wt, 06.05 12:00