Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Czw 26.12 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (415)
Nd, 22.12 2:30
Ewa gotuje (499)
Nd, 22.12 2:45
Ewa gotuje (500)
Nd, 22.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Nd, 22.12 19:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (416)
Pon, 23.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (386)
Pon, 23.12 7:10
Ewa gotuje (387)
Pon, 23.12 7:35
Ewa gotuje (417)
Wt, 24.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (501)
Wt, 24.12 2:45
Ewa gotuje (502)
Wt, 24.12 3:15