Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (538)
So, 11.10 7:30
Ewa gotuje (539)
So, 11.10 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (551)
So, 11.10 11:30
Ewa gotuje (398)
Nd, 12.10 2:00
Ewa gotuje (540)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (399)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (541)
Nd, 12.10 3:00
Ewa gotuje (400)
Pon, 13.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Pon, 13.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (542)
Wt, 14.10 2:30