Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Nd 21.09 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (463)
Wt, 16.09 2:00
Ewa gotuje (464)
Wt, 16.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Wt, 16.09 2:45
Ewa gotuje (497)
Wt, 16.09 3:15
Ewa gotuje (510)
Wt, 16.09 3:50
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (347)
Wt, 16.09 7:30
Ewa gotuje (465)
Śr, 17.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (498)
Śr, 17.09 2:45
Ewa gotuje (499)
Śr, 17.09 3:15
Ewa gotuje (438)
Śr, 17.09 7:30