Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Wt 22.07 4:05
Polsat
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (390)
Śr, 09.07 1:30
Ewa gotuje (391)
Śr, 09.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (392)
Śr, 09.07 2:30
Ewa gotuje (500)
Śr, 09.07 2:45
Ewa gotuje (501)
Śr, 09.07 3:10
Ewa gotuje (300)
Śr, 09.07 7:30
Ewa gotuje (393)
Czw, 10.07 2:00
Ewa gotuje (394)
Czw, 10.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (502)
Czw, 10.07 2:45
Ewa gotuje (503)
Czw, 10.07 3:10