Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (443)
Wt, 26.08 2:30
Ewa gotuje (460)
Wt, 26.08 2:45
Ewa gotuje (461)
Wt, 26.08 3:15
Ewa gotuje (507)
Wt, 26.08 3:40
Ewa gotuje (334)
Wt, 26.08 7:30
Ewa gotuje (444)
Śr, 27.08 2:30
Ewa gotuje (462)
Śr, 27.08 2:45
Ewa gotuje (463)
Śr, 27.08 3:15
Ewa gotuje (335)
Śr, 27.08 7:30
Ewa gotuje (445)
Czw, 28.08 2:30