Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (456)
Pt, 13.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (457)
Pt, 13.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Pt, 13.06 4:05
Ewa gotuje (458)
So, 14.06 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (459)
So, 14.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (497)
So, 14.06 3:55
Ewa gotuje (535)
So, 14.06 7:30
Ewa gotuje (536)
So, 14.06 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (545-ost.)
So, 14.06 11:00
Ewa gotuje (460)
Nd, 15.06 2:45
i 1 późniejsza emisja