Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (419)
Pt, 01.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (418)
Pt, 01.08 2:45
Ewa gotuje (317)
Pt, 01.08 7:30
Ewa gotuje (420)
So, 02.08 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (421)
So, 02.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (542)
So, 02.08 7:30
Ewa gotuje (543)
So, 02.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Nd, 03.08 2:45
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (423)
Nd, 03.08 3:15
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (446)
Nd, 03.08 10:50