Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (423)
Czw, 06.11 2:00
Ewa gotuje (424)
Czw, 06.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (359)
Czw, 06.11 2:40
Ewa gotuje (360)
Czw, 06.11 3:05
Ewa gotuje (474)
Czw, 06.11 7:30
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30
Ewa gotuje (361)
Pt, 07.11 2:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 07.11 3:05
Ewa gotuje (475)
Pt, 07.11 7:30
Ewa gotuje (426)
So, 08.11 2:30
i 1 późniejsza emisja