Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (383)
Czw, 03.07 2:00
Ewa gotuje (384)
Czw, 03.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Czw, 03.07 2:45
Ewa gotuje (491)
Czw, 03.07 3:10
Ewa gotuje (502)
Czw, 03.07 4:05
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (296)
Czw, 03.07 7:30
Ewa gotuje (385)
Pt, 04.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pt, 04.07 2:45
Ewa gotuje (493)
Pt, 04.07 3:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30