Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (408)
Czw, 02.05 2:30
Ewa gotuje (422)
Czw, 02.05 2:45
Ewa gotuje (423)
Czw, 02.05 3:15
Ewa gotuje (485)
Czw, 02.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (468)
Czw, 02.05 7:10
Ewa gotuje (469)
Czw, 02.05 7:35
Ewa gotuje (409)
Pt, 03.05 2:30
Ewa gotuje (424)
Pt, 03.05 2:45
Ewa gotuje (425)
Pt, 03.05 3:15
Ewa gotuje (486)
Pt, 03.05 6:00