Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (453)
Wt, 10.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (450)
Wt, 10.06 2:45
Ewa gotuje (451)
Wt, 10.06 3:15
Ewa gotuje (495)
Wt, 10.06 4:10
Ewa gotuje (454)
Śr, 11.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (452)
Śr, 11.06 2:45
Ewa gotuje (455)
Czw, 12.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Pt, 13.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (457)
Pt, 13.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Pt, 13.06 4:05