Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (449)
Śr, 03.12 2:00
Ewa gotuje (450)
Śr, 03.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (401)
Śr, 03.12 2:40
Ewa gotuje (402)
Śr, 03.12 3:10
Ewa gotuje (527)
Śr, 03.12 3:50
Ewa gotuje (451)
Czw, 04.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (403)
Czw, 04.12 2:40
Ewa gotuje (404)
Czw, 04.12 3:10
Ewa gotuje (405)
Pt, 05.12 2:30
Ewa gotuje (452)
Pt, 05.12 2:30
i 1 późniejsza emisja