Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Pt 7.03 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (519)
So, 22.02 7:30
Ewa gotuje (520)
So, 22.02 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (511)
So, 22.02 11:30
Ewa gotuje (354)
Nd, 23.02 2:25
Ewa gotuje (483)
Nd, 23.02 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (484)
Nd, 23.02 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (355)
Pon, 24.02 2:20
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (476)
Pon, 24.02 7:10
Ewa gotuje (477)
Pon, 24.02 7:35
Ewa gotuje (356)
Wt, 25.02 2:30
i 1 późniejsza emisja