Ewa gotuje (504)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę. Daniem głównym będzie quiche lorraine.
Oglądaj w telewizji
Nd 21.09 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Ewa Wachowicz mierzy się z daniami kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy potrzebuje pieczonej cebuli. Na bazie zrumienionego warzywa przygotowuje zupę cebulową. Daniem głównym będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę tę przygotuje gość programu - Mateusz Gessler. Na deser prowadząca podaje sernik waniliowy z creme brulée na spodzie z ciasteczek czekoladowych.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (455)
Pon, 08.09 2:00
Ewa gotuje (456)
Pon, 08.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (431)
Pon, 08.09 7:30
Ewa gotuje (457)
Wt, 09.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (484)
Wt, 09.09 2:45
Ewa gotuje (485)
Wt, 09.09 3:15
Ewa gotuje (509)
Wt, 09.09 3:55
Ewa gotuje (432)
Wt, 09.09 7:30
Ewa gotuje (458)
Śr, 10.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 10.09 2:45