M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Pon, 30.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Zupy (2)
Wt, 31.12 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Indyk (3)
Śr, 01.01 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Czw, 02.01 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Pt, 03.01 12:50