M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
So 23.08 16:25
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Szyja (8)
Pon, 11.08 18:50
i 1 późniejsza emisja
Gliniarze: Dziczyzna (649)
So, 16.08 8:00
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
So, 16.08 17:30
M jak mięso 6: Indyk (3)
So, 16.08 21:45
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
So, 16.08 22:15
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Zupy (2)
Nd, 17.08 18:55
M jak mięso 6: Podroby (5)
So, 23.08 22:15