M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
So 23.11 17:00
CANAL+ Kuchnia
Nd 24.11 18:55
CANAL+ Kuchnia
Pon 25.11 5:30
CANAL+ 360
Pon 25.11 19:20
CANAL+ Kuchnia
Wt 26.11 5:00
CANAL+ 360
So 30.11 17:00
CANAL+ Kuchnia
Pon 2.12 12:50
CANAL+ Kuchnia
Wt 3.12 12:15
CANAL+ Kuchnia
Śr 4.12 21:55
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Zupy (2)
Wt, 26.11 5:30
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Indyk (3)
Śr, 27.11 5:30
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Czw, 28.11 5:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Podroby (5)
Pt, 29.11 5:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Steki (6)
So, 30.11 5:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Nd, 01.12 5:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Szyja (8)
Pon, 02.12 5:30
i 2 późniejsze emisje