M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)

serial dokumentalny Polska 2023  od 12 lat

W skrócie

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.

Oglądaj w telewizji

Pon 30.12 12:50
CANAL+ Kuchnialogo
Wt 31.12 12:15
CANAL+ Kuchnialogo

Opis

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.

Zobacz także

Ładuję...