M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)

serial dokumentalny Polska 2023  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.

Oglądaj w telewizji

So 23.11 17:00
CANAL+ Kuchnialogo
Nd 24.11 18:55
CANAL+ Kuchnialogo
Pon 25.11 5:30
CANAL+ 360logo
Pon 25.11 19:20
CANAL+ Kuchnialogo
Wt 26.11 5:00
CANAL+ 360logo
So 30.11 17:00
CANAL+ Kuchnialogo
Pon 2.12 12:50
CANAL+ Kuchnialogo
Wt 3.12 12:15
CANAL+ Kuchnialogo
Śr 4.12 21:55
CANAL+ Kuchnialogo

Opis

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.

Zobacz także

Ładuję...