M jak mięso 6: Szyja (8)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Nd 5.10 8:55
CANAL+ 4K
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Nd, 28.09 18:55
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Nd, 28.09 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Czw, 02.10 19:20
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Zupy (2)
Pt, 03.10 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Indyk (3)
So, 04.10 8:35
M jak mięso 6: Steki (6)
Nd, 05.10 8:05
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Nd, 05.10 8:30