M jak mięso 6: Indyk (3)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
So 31.05 8:25
CANAL+ Kuchnia
Pt 6.06 16:30
CANAL+ 360
Pon 9.06 16:00
CANAL+ 360
Śr 11.06 19:20
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Podroby (5)
Pt, 30.05 12:15
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Steki (6)
Pon, 02.06 12:15
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Wt, 03.06 12:15
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Śr, 04.06 16:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Zupy (2)
Czw, 05.06 16:30
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
So, 07.06 8:25
i 2 późniejsze emisje