M jak mięso 6: Indyk (3)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Śr 27.11 19:20
CANAL+ Kuchnia
Czw 28.11 5:15
CANAL+ 360
Śr 4.12 12:50
CANAL+ Kuchnia
Czw 5.12 12:15
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
So, 23.11 17:00
i 7 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Zupy (2)
Wt, 26.11 19:20
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Czw, 28.11 19:20
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Podroby (5)
Pt, 29.11 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Steki (6)
Nd, 01.12 5:25
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Pon, 02.12 5:10
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Szyja (8)
Wt, 03.12 5:20
i 1 późniejsza emisja