M jak mięso 6: Steki (6)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
So 7.06 21:45
CANAL+ Kuchnia
Śr 11.06 16:30
CANAL+ 360
Czw 12.06 16:00
CANAL+ 360
Pon 16.06 19:20
CANAL+ Kuchnia
Wt 17.06 14:45
CANAL+ 4K
Wt 17.06 18:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Zupy (2)
Pt, 06.06 16:00
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pt, 06.06 16:30
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
So, 07.06 8:25
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Pon, 09.06 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Wt, 10.06 16:30
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Czw, 12.06 16:30
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Szyja (8)
Śr, 18.06 14:50