M jak mięso 6: Steki (6)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Pt 14.03 8:00
CANAL+ 360
Pt 14.03 19:20
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Pt, 07.03 7:00
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Zupy (2)
Pt, 07.03 7:30
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pt, 07.03 8:00
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Śr, 12.03 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Czw, 13.03 19:20
i 1 późniejsza emisja