M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pon, 09.06 16:00
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Pon, 09.06 16:30
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Pon, 09.06 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Wt, 10.06 16:30
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Zupy (2)
Wt, 10.06 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Steki (6)
Śr, 11.06 16:30
i 4 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
Czw, 12.06 16:30
i 5 późniejszych emisji
M jak mięso 6: Szyja (8)
Śr, 18.06 14:50