Okrasa łamie przepisy: Smak leśnego karpia
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Bieszczadzkie inspiracje
Pt, 02.05 7:10
Okrasa łamie przepisy: Na flądry do Ustki
Pt, 02.05 7:45
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne sałatki z grilla
Pt, 02.05 11:35
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: W podlaskim ogrodzie ziołowym
Pt, 02.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza
Pt, 02.05 16:10
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Śniadanie na polanie
Pt, 02.05 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Polska borówka amerykańska
Pt, 02.05 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ryby w marynatach
So, 03.05 7:10
Okrasa łamie przepisy: Świeże ryby z Bałtyku
So, 03.05 7:45
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Białe sosy
So, 03.05 8:05
i 1 późniejsza emisja