Okrasa łamie przepisy: Polskie jabłko
magazyn kulinarny Polska 2012
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Gospodarz programu rusza w okolice Grójca na poszukiwanie najsmaczniejszych i najdorodniejszych jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Mazurskie sałatki ziemniaczane
Wt, 04.11 17:10
Okrasa łamie przepisy: Tanie i proste gotowanie
Wt, 04.11 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Wieprzowina PQS
Wt, 04.11 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na lawendowym wzgórzu
Śr, 05.11 7:00
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Trzy kotlety
Śr, 05.11 12:00
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Trzy omlety
Śr, 05.11 17:10
Okrasa łamie przepisy: Francuskie tropy w mazurskiej kuchni
Śr, 05.11 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia śląska
Śr, 05.11 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia na kościach
Czw, 06.11 12:00
Okrasa łamie przepisy: Blisko do talerza
Czw, 06.11 17:10