Okrasa łamie przepisy: Kuchnia myśliwska
magazyn kulinarny Polska 2012

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Przed laty dziczyzna królowała na polskich stołach, dzisiaj jest już niemal zupełnie zapomniana. Karol postanawia ją przypomnieć. Przygotowuje potrawy z bażanta, sarny oraz dzika.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśne paszteciki szczecińskie
Pon, 28.04 7:10
Okrasa łamie przepisy: Ryby na przednówku
Pon, 28.04 7:45
Okrasa łamie przepisy: Inspiracje dubajską czekoladą
Pon, 28.04 11:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na żuławskim szlaku
Pon, 28.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Smak mięsa z kością
Pon, 28.04 16:10
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Ryby na leśny sposób
Pon, 28.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ryby na wiosennym grillu
Pon, 28.04 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Pon, 28.04 21:55
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na letnie dni
Wt, 29.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Cysterska kuchnia piwna
Wt, 29.04 16:10