Okrasa łamie przepisy: Ryby morskie
magazyn kulinarny Polska 2012

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa wyrusza późną jesienią nad Bałtyk. Udowadnia widzom, że nad polskim morzem bywa interesująco nie tylko w sezonie letnim.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kapłony w Wilanowie
Pon, 11.08 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia z leśnych nasion
Pon, 11.08 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na ogórkowym polu
Wt, 12.08 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kurczak w trzech odsłonach
Wt, 12.08 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia na wodzie termalnej
Wt, 12.08 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Żurawina nie tylko dla głuszca
Wt, 12.08 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak czarnej porzeczki
Śr, 13.08 7:00
Okrasa łamie przepisy: Na jagody
Śr, 13.08 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Obiad z resztek
Śr, 13.08 17:10
Okrasa łamie przepisy: Las - największa spiżarnia
Śr, 13.08 18:40
i 1 późniejsza emisja