Okrasa łamie przepisy: Ryby morskie
magazyn kulinarny Polska 2012
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa wyrusza późną jesienią nad Bałtyk. Udowadnia widzom, że nad polskim morzem bywa interesująco nie tylko w sezonie letnim.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Domowe keczupy
Czw, 30.10 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na kaczkę do Grudziądza
Czw, 30.10 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia myśliwska
Czw, 30.10 19:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na lawendowym wzgórzu
Pt, 31.10 8:20
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Jesienna dynia
Pt, 31.10 12:00
Okrasa łamie przepisy: Dzikie kanapki z ognia
Pt, 31.10 17:10
Okrasa łamie przepisy: Pieczone kurczaki na nowo
Pt, 31.10 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Warzywa ekologiczne
Pt, 31.10 19:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Największe kartacze
So, 01.11 7:10
Okrasa łamie przepisy: Smak suszonych owoców
So, 01.11 7:40
i 1 późniejsza emisja