Okrasa łamie przepisy: Ryby morskie
magazyn kulinarny Polska 2012

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa wyrusza późną jesienią nad Bałtyk. Udowadnia widzom, że nad polskim morzem bywa interesująco nie tylko w sezonie letnim.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kociewskie smakołyki
So, 13.09 21:50
Okrasa łamie przepisy: W śliwkowym sadzie
Nd, 14.09 7:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia pachnąca serem
Nd, 14.09 7:45
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennych wykopków
Nd, 14.09 12:00
Okrasa łamie przepisy: Jeżyny na polskim talerzu
Nd, 14.09 17:10
Okrasa łamie przepisy: Francuskie inspiracje
Pon, 15.09 7:10
Okrasa łamie przepisy: Nowa kuchnia kujawska
Pon, 15.09 7:45
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Smaki Opolszczyzny
Pon, 15.09 11:45
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia na kościach
Pon, 15.09 12:00
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Buraczane trio
Pon, 15.09 17:10
i 1 późniejsza emisja