Okrasa łamie przepisy: Ryby morskie
magazyn kulinarny Polska 2012

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa wyrusza późną jesienią nad Bałtyk. Udowadnia widzom, że nad polskim morzem bywa interesująco nie tylko w sezonie letnim.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia drwala
Pon, 21.07 7:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Pon, 21.07 7:45
Okrasa łamie przepisy: Z żuławskiego mleka
Pon, 21.07 11:15
Okrasa łamie przepisy: Smak lawendy
Pon, 21.07 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na jagody
Pon, 21.07 17:10
Okrasa łamie przepisy: Na połów stynki
Pon, 21.07 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Placki ziemniaczane
Pon, 21.07 19:15
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Konfitura z zielonych orzechów
Wt, 22.07 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kurki na trzy sposoby
Wt, 22.07 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Pieczenie dzika
Wt, 22.07 18:40
i 1 późniejsza emisja