Okrasa łamie przepisy: Inne oblicze pstrąga
magazyn kulinarny Polska
Oglądaj w telewizji
Czw 20.11 19:10
TVP Rozrywka
Pt 21.11 7:45
TVP Rozrywka
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Fasole zamiast ziemniaka
So, 08.11 12:00
Okrasa łamie przepisy: Zapomniane ryby
So, 08.11 14:25
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Jurajskie pieczonki
So, 08.11 15:25
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na lawendowym wzgórzu
So, 08.11 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Suflet z ogniska
So, 08.11 21:55
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia nad Drwęcą
Nd, 09.11 7:15
Okrasa łamie przepisy: Z wojskowej menażki
Nd, 09.11 7:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ryby nad Bugiem
Nd, 09.11 12:00
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia Kielecczyzny
Nd, 09.11 17:10
Okrasa łamie przepisy: Z ziemi włoskiej do Polski
Pon, 10.11 7:10