Okrasa łamie przepisy: Inne oblicze pstrąga
magazyn kulinarny Polska

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia rowerowa
So, 10.05 7:10
Okrasa łamie przepisy: Na huculskim szlaku
So, 10.05 7:45
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Patelnia z ogniska
So, 10.05 8:05
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne sałatki z grilla
So, 10.05 8:40
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Królowe cytryny
So, 10.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne smardze
So, 10.05 14:25
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Chłodniki na zimny maj
So, 10.05 16:20
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne
So, 10.05 21:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie pod żaglami
Nd, 11.05 7:45
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Pstrągi ze źródlanej wody
Nd, 11.05 12:00