Okrasa łamie przepisy: Inne oblicze pstrąga
magazyn kulinarny Polska

Oglądaj w telewizji
Śr 30.07 18:40
TVP Rozrywka
Czw 31.07 7:10
TVP Rozrywka
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne sałatki z grilla
So, 19.07 17:10
Okrasa łamie przepisy: Sosy ze świeżych ziół
Nd, 20.07 7:15
Okrasa łamie przepisy: Pieczarki na trzy sposoby
Nd, 20.07 7:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Z żuławskiego mleka
Nd, 20.07 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Dziczyzna i karp na dziko
Nd, 20.07 17:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia drwala
Pon, 21.07 7:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Pon, 21.07 7:45
Okrasa łamie przepisy: Smak lawendy
Pon, 21.07 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na jagody
Pon, 21.07 17:10
Okrasa łamie przepisy: Na połów stynki
Pon, 21.07 18:40
i 1 późniejsza emisja