Okrasa łamie przepisy: Inne oblicze pstrąga
magazyn kulinarny Polska

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Karol Okrasa przygotowuje potrawy z popularnej ryby słodkowodnej, pstrąga, m.in. tatara i filet wędzony na grillu.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Ognista kuchnia
Pt, 05.09 7:10
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu
Pt, 05.09 7:40
Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennych wykopków
Pt, 05.09 8:10
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Niecodzienna kukurydza
Pt, 05.09 12:00
Okrasa łamie przepisy: Własnoręcznie przygotowane konserwy
Pt, 05.09 17:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia warszawska
Pt, 05.09 18:35
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle
Pt, 05.09 19:05
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Na ogórkowym polu
So, 06.09 7:10
Okrasa łamie przepisy: Na jagody
So, 06.09 7:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gąska z gąską
So, 06.09 8:20
i 1 późniejsza emisja