Ewa gotuje (11)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie
Ewa przygotowuje potrawy rozgrzewające, idealne na jesień i zimę. W ułożonym przez nią menu znajduje się: pęczak gotowany w jasnym piwie, wołowina w piwie karmelowym, a na deser - ciasto imbirowe.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz powraca w siedemnastym sezonie swojego programu. Wyjawi widzom swoje kulinarne sekrety, podając wspaniałe potrawy, przygotowane w charakterystycznym dla niej, oryginalnym stylu.
Ewa przygotowuje potrawy rozgrzewające, idealne na jesień i zimę. W ułożonym przez nią menu znajduje się: pęczak gotowany w jasnym piwie, wołowina w piwie karmelowym, a na deser - ciasto imbirowe z lukrem cytrynowym.
Zobacz także
Ewa gotuje (414)
Śr, 08.05 2:30
Ewa gotuje (432)
Śr, 08.05 2:45
Ewa gotuje (433)
Śr, 08.05 3:15
Ewa gotuje (489)
Śr, 08.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (476)
Śr, 08.05 7:10
Ewa gotuje (477)
Śr, 08.05 7:35
Ewa gotuje (415)
Czw, 09.05 2:30
Ewa gotuje (434)
Czw, 09.05 2:45
Ewa gotuje (435)
Czw, 09.05 3:15
Ewa gotuje (490)
Czw, 09.05 6:00
i 1 późniejsza emisja