Ewa gotuje (129)

magazyn kulinarny Polska 2010-2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz pokaże jak skutecznie przemycić do domowego menu szpinak, który wraz z serem feta stanowi idealne nadzienie naleśników. Na deser autorka programu proponuje keks pełen bakalii.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

W tym odcinku Ewa Wachowicz pokaże jak skutecznie przemycić do domowego menu świeży bądź mrożony szpinak, który wraz z serem feta stanowi idealne nadzienie naleśników. Wszystko to zostanie zapieczone pod beszamelem. Na deser autorka programu proponuje keks pełen bakalii.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...