Ewa gotuje (196)

magazyn kulinarny Polska 2013  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca przygotuje brokuły w tempurze, purée z kalafiora, pikantne żeberka i surówkę z marchewki. Następnie na stole zjawi się deser - ciasto wymagające dokładnego odważenia składników.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Tym razem w kuchni programu pani Ewa przygotuje brokuły w tempurze oraz purée z kalafiora, pikantne żeberka i surówka z marchewki, czyli danie, które spodoba się panom. Następnie na stole zjawi się deser. Będzie nim ciasto wymagające dokładnego odważenia wszystkich składników, czyli trudne do przygotowania bez typowo męskiego podejścia.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...