Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (424)
Pt, 07.11 2:00
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30
Ewa gotuje (361)
Pt, 07.11 2:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 07.11 3:05
Ewa gotuje (475)
Pt, 07.11 7:30
Ewa gotuje (426)
So, 08.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (363)
So, 08.11 2:55
Ewa gotuje (364)
So, 08.11 3:25
Ewa gotuje (542)
So, 08.11 7:30
Ewa gotuje (543)
So, 08.11 8:00
i 1 późniejsza emisja