Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno.
Oglądaj w telewizji
Wt 14.10 3:55
Polsat
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (398)
Nd, 12.10 2:00
Ewa gotuje (540)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (399)
Nd, 12.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (541)
Nd, 12.10 3:00
Ewa gotuje (400)
Pon, 13.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
Pon, 13.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (542)
Wt, 14.10 2:30
Ewa gotuje (401)
Wt, 14.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (543)
Wt, 14.10 3:05
Ewa gotuje (457)
Wt, 14.10 7:30