Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno.
Oglądaj w telewizji
Wt 31.12 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (412)
Czw, 19.12 2:25
Ewa gotuje (493)
Czw, 19.12 2:45
Ewa gotuje (494)
Czw, 19.12 3:15
Ewa gotuje (382)
Czw, 19.12 7:10
Ewa gotuje (383)
Czw, 19.12 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (413)
Pt, 20.12 2:25
Ewa gotuje (495)
Pt, 20.12 2:45
Ewa gotuje (496)
Pt, 20.12 3:15
Ewa gotuje (384)
Pt, 20.12 7:10
Ewa gotuje (385)
Pt, 20.12 7:35