Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno.
Oglądaj w telewizji
Śr 16.07 3:10
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (383)
Czw, 03.07 2:00
Ewa gotuje (384)
Czw, 03.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Czw, 03.07 2:45
Ewa gotuje (491)
Czw, 03.07 3:10
Ewa gotuje (502)
Czw, 03.07 4:05
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (296)
Czw, 03.07 7:30
Ewa gotuje (385)
Pt, 04.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pt, 04.07 2:45
Ewa gotuje (493)
Pt, 04.07 3:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30