Food NetworkProgram TV na Niedziela 29.06.2025
6:00 |
![]() Polacy chętnie korzystają z wyprzedaży i promocji. Jednak rzeczywistość bardzo często różni się od fikcji handlowców. Katarzyna Bosacka podpowiada, jak kupować taniej i żyć oszczędniej.
|
---|---|
6:35 |
![]() Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.
|
7:10 |
![]() Carol pokazuje swoją pasję do słodyczy, tłumacząc krok po kroku praktyczne przepisy, łatwe do odtworzenia w domu. Przy okazji przekazuje widzom wskazówki, które pomogą uniknąć wyrzucania składników.
|
7:45 |
![]() Carol pokazuje swoją pasję do słodyczy, tłumacząc krok po kroku praktyczne przepisy, łatwe do odtworzenia w domu. Przy okazji przekazuje widzom wskazówki, które pomogą uniknąć wyrzucania składników.
|
|
|
8:20 |
Znana szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, Carla Hall, podróżuje po całym świecie. W miejscach, do których dociera, szuka potraw, które uchodzą za typowo amerykańskie.
|
9:05 |
Znana szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, Carla Hall, podróżuje po całym świecie. W miejscach, do których dociera, szuka potraw, które uchodzą za typowo amerykańskie.
|
9:50 |
Znana szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, Carla Hall, podróżuje po całym świecie. W miejscach, do których dociera, szuka potraw, które uchodzą za typowo amerykańskie.
|
10:35 |
Znana szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, Carla Hall, podróżuje po całym świecie. W miejscach, do których dociera, szuka potraw, które uchodzą za typowo amerykańskie.
|
11:20 |
![]() Konrad studiuje medycynę, a w wolnym czasie dużo podróżuje. Interesuje się lotnictwem i bardzo chciałby zdobyć kiedyś uprawnienia pilota. Do programu zgłosił się w poszukiwaniu miłości.
|
12:20 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
|
12:55 |
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
|
13:30 |
![]() Właścicielem Pizzerii Kwadrans, która znajduje się w niewielkich Brzezinach jest Mariusz. Niedoświadczona załoga zaczęła wydawać przypaloną lub niedopieczoną pizzę. Restauracja zyskała złą opinię.
|
14:30 |
![]() W Żukowie na Kaszubach pani Ilona wybudowała okazałą drewnianą karczmę. Chciała, żeby był to rodzinny biznes i źródło utrzymania dla niej oraz dwójki jej dorosłych dzieci.
|
15:30 |
![]() Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
|
16:05 |
![]() Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
|
16:35 |
![]() Eddie Jackson rzuca kucharzom amatorom wyzwanie życia. Muszą oni zmierzyć się w jednorundowym gotowaniu z uznanymi szefami kuchni na świecie. Wszystko, czego potrzebują, to tylko jeden głos uznania.
|
17:10 |
![]() Eddie Jackson rzuca kucharzom amatorom wyzwanie życia. Muszą oni zmierzyć się w jednorundowym gotowaniu z uznanymi szefami kuchni na świecie. Wszystko, czego potrzebują, to tylko jeden głos uznania.
|
17:45 |
![]() Kucharze przygotują jajka poche w sosie holenderskim. Gościem specjalnym, który oceni potrawy, jest Michał Korkosz. Następnie czeka ich lekcja chefa Alona Thana, znawcy japońskiej sztuki kulinarnej.
|
19:05 |
![]() Krzysiek jest młodym i dobrze wychowanym mężczyzną, który sprawia, że każda kobieta może czuć się bezpiecznie w jego obecności. Pasjonuje się sztukami walki i trenuje je już od dziecka.
|
20:05 |
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
|
20:40 |
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
|
21:15 |
![]() Najlepsi szefowie kuchni z całego świata stają do kulinarnej rywalizacji. O ich udziale w kolejnych konkurencjach decydują Marcus Samuelsson i Judy Joo. Zwycięzca otrzyma 100 tysięcy dolarów.
|
22:15 |
![]() Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
|
23:20 |
![]() Carol pokazuje swoją pasję do słodyczy, tłumacząc krok po kroku praktyczne przepisy, łatwe do odtworzenia w domu. Przy okazji przekazuje widzom wskazówki, które pomogą uniknąć wyrzucania składników.
|
23:55 |
![]() Carol pokazuje swoją pasję do słodyczy, tłumacząc krok po kroku praktyczne przepisy, łatwe do odtworzenia w domu. Przy okazji przekazuje widzom wskazówki, które pomogą uniknąć wyrzucania składników.
|
0:30 |
![]() Polacy chętnie korzystają z wyprzedaży i promocji. Jednak rzeczywistość bardzo często różni się od fikcji handlowców. Katarzyna Bosacka podpowiada, jak kupować taniej i żyć oszczędniej.
|
1:05 |
![]() Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.
|
1:40 |
![]() Konrad studiuje medycynę, a w wolnym czasie dużo podróżuje. Interesuje się lotnictwem i bardzo chciałby zdobyć kiedyś uprawnienia pilota. Do programu zgłosił się w poszukiwaniu miłości.
|
2:40 |
![]() Bobby Flay zdradza swój sekret na uzyskanie wędzonego smaku w taco z baraniny ze świeżą salsą. Przyrządza też taco z grzybami i warzywami. Do tego podaje sałatkę oraz dzbanek brazylijskiej lemoniady.
|
3:15 |
![]() Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
3:45 |
Zajmująca się domem Cristina ma się zmierzyć z szefem kuchni Geoffreyem Zakarianem. Eddie Jackson podaje zawodnikom główny składnik, który muszą użyć w potrawie. Cristina ma szansę wygrać 5 tys. dol.
|
4:20 |
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
|
4:55 |
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
|
5:40 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.