Food NetworkProgram TV na Niedziela 1.06.2025
| 6:00 |
Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka przygotują potrawy dla aktywnych kobiet. Zaproponują domową granolę na śniadanie, roladki z indyka na obiad i energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu na kolację.
|
|---|---|
| 6:35 |
Kulinarna podróż do Hiszpanii. Prowadzące zdradzą przepis na pomidory nadziewane boczniakami i dojrzewającą szynką. Pokażą, jak przyrządzić pachnącą pomarańczami sałatkę z kurczakiem.
|
| 7:10 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
| 7:45 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
|
|
|
| 8:25 |
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
| 9:05 |
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
| 9:50 |
Rola wody w odchudzaniu. Kinga Zawodnik przejdzie masaż chińskimi bańkami. Następnie podda się diecie polegającej na spożywaniu niskokalorycznych posiłków i piciu trzech litrów wody.
|
| 10:35 |
Odcinek poświęcony efektowi jo-jo. Monika, której udało się zrzucić 35 kg, opowie o swojej walce z otyłością. Psycholog Maria Rotkiel wytłumaczy, dlaczego w chudnięciu ważna jest samoakceptacja.
|
| 11:20 |
Wiktor na życie zarabia jako barman, a w wolnym czasie odwiedza strzelnicę i pali ze znajomymi fajki wodne. Jest typem podrywacza, ale uznał, że czas coś zmienić. O jego serce zawalczy Marta.
|
| 12:20 |
Morskie wybrzeże Belgii to kolejny punkt na mapie podróży Roberta Makłowicza. Najważniejszym przystankiem na trasie jest Ostenda. Unikatem w skali Morza Północnego jest konny połów krewetek.
|
| 12:55 |
Robert Makłowicz wybrał się na wybrzeże Belgii. Unikatem jest tam konny połów krewetek w Oostduinkerke. Te i inne owoce morza oferują wielkim wyborze sklepy rybne i restauracje w Nieuvport.
|
| 13:30 |
Pięć lat temu Marzena zrealizowała swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Lokal El Fuego prosperuje coraz gorzej. Nawet zatrudnienie doświadczonych kucharzy nie skusiło potencjalnych klientów.
|
| 14:30 |
Marek i Aga przez wiele lat mieszkali w Niemczech. Po narodzinach syna wrócili do Polski, do Knyszyna. Leży ona niedaleko atrakcyjnych turystycznie miejsc. Nie zapewniło to sukcesu lokalowi Marka.
|
| 15:30 |
Prowadząca serwuje potrawy inspirowane Bliskim Wschodem. W menu znajdą się m.in. falafel z kremowym jogurtem cytrynowym, deska kulek labneh marynowanych w szalotce oraz czekoladowe bułeczki różane.
|
| 16:05 |
Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
|
| 16:35 |
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
|
| 17:10 |
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
|
| 17:45 |
Uczestnicy zostają zaskoczeni wyzwaniem kulinarnym, w którym kluczowym składnikiem jest wątróbka cielęca. Nie wszyscy zdołają sprostać temu zadaniu.
|
| 19:05 |
Szef kuchni Tomasz Jakubiak odwiedzi mieszkania trzech dziewczyn. Pierwsze należy do romantyczki Dominiki. Drugie zajmuje energiczna przedszkolanka Ewelina, trzecie - Magdalena, która marzy o miłości.
|
| 20:05 |
Prowadząca szykuje włoskie przyjęcie, na którym serwuje świeżą sałatkę z grillowanym bakłażanem. Miesza też owoce morza z bazylią i przygotowuje makaron z jagnięciną. Na deser podaje kultowe tiramisu.
|
| 20:40 |
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée.
|
| 21:15 |
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
|
| 22:15 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
| 22:50 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
| 23:25 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
| 0:00 |
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
|
| 0:40 |
Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka przygotują potrawy dla aktywnych kobiet. Zaproponują domową granolę na śniadanie, roladki z indyka na obiad i energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu na kolację.
|
| 1:10 |
Kulinarna podróż do Hiszpanii. Prowadzące zdradzą przepis na pomidory nadziewane boczniakami i dojrzewającą szynką. Pokażą, jak przyrządzić pachnącą pomarańczami sałatkę z kurczakiem.
|
| 1:45 |
Wiktor na życie zarabia jako barman, a w wolnym czasie odwiedza strzelnicę i pali ze znajomymi fajki wodne. Jest typem podrywacza, ale uznał, że czas coś zmienić. O jego serce zawalczy Marta.
|
| 2:45 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 3:20 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 3:50 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
| 4:25 |
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
|
| 5:00 |
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
| 5:45 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.













