Szczypta smaku (3/8)

magazyn kulinarny Polska 2014  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka przygotują potrawy dla aktywnych kobiet. Zaproponują domową granolę na śniadanie, roladki z indyka na obiad i energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu na kolację.

Oglądaj w telewizji

Pt 10.05 20:35
Food Networklogo
Pon 13.05 14:55
Food Networklogo

Opis

Olga Kwiecińska do perfekcji opanowała sztukę gotowania i różnorakie kuchenne sztuczki. Agata Ziemnicka jest dietetyczką z pasją, która bez wytchnienia wynajduje różne sposoby na to, żeby jeść zdrowo i smacznie. Obie gotują nowoczesne i lekkie potrawy, wzorując się nie tylko na kuchni tradycyjnej. Każdy odcinek jest pełen inspiracji z innego zakątka świata. Nie zabraknie też pomysłowych łakoci.

Sportowy tryb życia stał się modny. By uprawiać sport, trzeba jednak dobrze jeść, dostarczać sobie energii i takich składników, które pozwolą dłużej być w formie. Agata i Olga przygotują trzy pyszne przepisy, które urozmaicą dietę aktywnych kobiet. Dziewczyny pokażą, jak przygotować zdrową domową granolę na śniadanie. Na obiad zaproponują lekkie lecz pożywne roladki z indyka. Podzielą się też pomysłem na energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu, która doda energii przed wieczornym treningiem.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...