Światowa kuchnia Ravinder (2/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne Makki ki roti i Sarson ka Saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany Saag, a do picia tonik z mango. Chleb naan, zamiast z warzywami lub mięsem, przyrządza z karmelizowaną cebulą i pieczonym czosnkiem. Na koniec serwuje creme brulée.
Twórcy
Zobacz także
Światowa kuchnia Ravinder (19/20)
So, 05.07 20:05
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (20)
So, 05.07 20:40
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (16/20)
Pon, 07.07 16:15
Światowa kuchnia Ravinder (17/20)
Pon, 07.07 16:50
Światowa kuchnia Ravinder (18/20)
Pon, 07.07 17:25
Światowa kuchnia Ravinder (1/20)
Pon, 14.07 17:25