Światowa kuchnia Ravinder (2/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne Makki ki roti i Sarson ka Saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany Saag, a do picia tonik z mango. Chleb naan, zamiast z warzywami lub mięsem, przyrządza z karmelizowaną cebulą i pieczonym czosnkiem. Na koniec serwuje creme brulée.
Twórcy
Zobacz także
Światowa kuchnia Ravinder (3/20)
So, 07.06 20:05
Światowa kuchnia Ravinder (4/20)
So, 07.06 20:40
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (5/20)
Nd, 08.06 20:05
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (6/20)
Nd, 08.06 20:40
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (16/20)
Wt, 10.06 9:20
Światowa kuchnia Ravinder (17/20)
Wt, 10.06 9:55
Światowa kuchnia Ravinder (18/20)
Wt, 10.06 10:25
Światowa kuchnia Ravinder (19/20)
Wt, 10.06 11:00
Światowa kuchnia Ravinder (20)
Wt, 10.06 11:30
Światowa kuchnia Ravinder (7/20)
So, 14.06 20:05
i 1 późniejsza emisja