Food NetworkProgram TV na Czwartek 20.03.2025
6:00 |
![]() Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
|
---|---|
6:35 |
![]() Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
|
7:10 |
![]() Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
|
7:45 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
|
|
8:15 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
8:50 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
9:20 |
![]() Mieszczący się we Wrocławiu Stół na Szwedzkiej to niezwykły lokal. W restauracji nie ma menu. Właściciel przygotowuje dla gości dania po wcześniejszym wypytaniu ich, co lubią jeść.
|
9:55 |
![]() Katarzyna Meller odwiedza poznańską restaurację Cafe La Ruina i Raj. W zasadzie są to dwa odrębne lokale, oddzielone ścianą i z osobnymi wejściami. W jednym je się na słodko, w drugim na słono.
|
10:25 |
![]() Katarzyna Meller odwiedza lokal Barka, u brzegu jeziora Jagodne. Restauracja prowadzona jest przez polsko-filipińskie małżeństwo, które łączy smaki kuchni azjatyckiej i mazurskiej.
|
11:00 |
![]() Kuchnia Funkcjonalna na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. Klienci ocenią smaki lasu na talerzu.
|
11:35 |
![]() Pasją Katarzyny Meller jest gotowanie. Nieustannie podpatruje innych, poszukuje nowych smaków i gromadzi przepisy. W programie odwiedza szefów kuchni, którzy ze swojego zawodu uczynili sztukę.
|
12:10 |
Program łączy kulinarny maraton z eksperymentem społecznym. 24 szefów kuchni podejmuje 24 wyzwania w ciągu 24 godzin. Zadania są podzielone na 8 części, z których każda sprawdza inne umiejętności.
|
13:10 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
14:10 |
Najlepsi kucharze w kraju chwalą się swoimi umiejętnościami pieczenia. Szykując najlepsze wypieki na specjalne okazje, muszą udowodnić talent przed Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
|
15:10 |
![]() Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
|
16:15 |
![]() Katarzyna Bosacka weźmie pod lupę pasztet. Przed wejściem Polski do UE producentów obowiązywały normy, które określały skład, smak, konsystencję i kolor. Dziś w pasztecie można znaleźć wszystko.
|
16:50 |
![]() Bakalie stają się symbolem zdrowego trybu życia. Tymczasem Inspekcja Handlowa znalazła w tych produktach m.in. kokony owadów i pleśń. Katarzyna Bosacka demaskuje nieuczciwe sztuczki producentów.
|
17:25 |
![]() Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów. Katarzyna zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki...
|
18:00 |
![]() W Kamieńcu Wrocławskim Sebastian z narzeczoną otworzyli Restaurację Filmową. Z nazwą lokal wiąże jedynie parę zakurzonych rekwizytów. Szef kuchni lubi postawić na swoim, co rodzi wiele konfliktów.
|
19:05 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Beskid Niski. Podczas tej wyprawy na prowadzącego czekają takie przysmaki jak pierogi z fasolą i kaczką, domowy barszcz oraz trunek z winnicy w Gliniku Średnim.
|
19:35 |
![]() Wieś Ochotnica należy do najdłuższych w Polsce. Robert Makłowicz przypomina wojenną historię regionu. W restauracji zamawia m.in. kapustę zasmażaną z bobem. Przeprawia się czółnem przez Dunajec.
|
20:10 |
![]() Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
21:10 |
![]() Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
|
21:45 |
![]() Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
|
22:15 |
![]() Kaśka ma 20 lat i doskwiera jej samotność, mimo że jest twardą dziewczyną. Lubi tatuaże i ramoneski. Woli zwiedzać świat autostopem, ale temu jedynemu dałaby się namówić na all- inclusive.
|
23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:15 |
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
|
0:50 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
1:50 |
Program łączy kulinarny maraton z eksperymentem społecznym. 24 szefów kuchni podejmuje 24 wyzwania w ciągu 24 godzin. Zadania są podzielone na 8 części, z których każda sprawdza inne umiejętności.
|
2:40 |
Najlepsi kucharze w kraju chwalą się swoimi umiejętnościami pieczenia. Szykując najlepsze wypieki na specjalne okazje, muszą udowodnić talent przed Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
|
3:30 |
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
|
4:20 |
![]() Środki piorące kojarzą nam się z czystością i nic w tym dziwnego. W tym odcinku Katarzyna Bosacka obnaża o nich brudną prawdę. Okazuje się, że popularne proszki mogą powodować liczne schorzenia.
|
4:55 |
Czterech restauratorów otwiera pierwsze biznesy. Towarzyszą im partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę siłę uczuć.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.