Przepis na sukces (2)

magazyn kulinarny Polska 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Kuchnia Funkcjonalna na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. Klienci ocenią smaki lasu na talerzu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Pasją Katarzyny Meller jest gotowanie. Pisze i rozmawia o jedzeniu. Nieustannie podpatruje innych kucharzy, poszukuje nowych smaków, gromadzi przepisy. W nowym programie odwiedza szefów kuchni, którzy goszczą prawdziwych smakoszy. Ze swojego zawodu uczynili prawdziwą sztukę. Prowadząca sięga po nowe smaki i poznaje tajemnice mistrzów gotowania całej Polski. Odwiedza znane restauracje, jak również te nieodkryte kulinarne perły. Razem ze bohaterami poszczególnych odcinków przygotowuje popisowe dania. Wreszcie zagląda za kulisy ich życia.

Kuchnia Funkcjonalna na warszawskiej Saskiej Kępie cała pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga szefowi kuchni w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. Klienci ocenią, czy las na talerzu to właściwa droga w przygotowaniu menu.

Twórcy

Ładuję...