Food NetworkProgram TV na Środa 5.03.2025
| 6:00 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
|---|---|
| 6:35 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
| 7:10 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
| 7:45 |
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
|
|
|
|
| 8:20 |
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
|
| 8:50 |
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
|
| 9:25 |
Producenci pokarmów dla dzieci wiedzą, jak podbić serca dzieci. Gadżety i zabawki nie zawsze spełniają oczekiwania ich rodziców. Katarzyna Bosacka odkrywa sekrety produktów dla najmłodszych.
|
| 9:55 |
Kiedyś były rarytasem, dziś pełno ich wszędzie. Katarzyna Bosacka przygląda się dostępnym na naszym rynku napojom gazowanym i sprawdza ich zawartość. Ile w nich cukru, ile kofeiny itp?
|
| 10:30 |
Owoce lata lubiane i cenione przez Polaków. Katarzyna Bosacka doradzi, która odmiana jest najzdrowsza, a także postara się odpowiedzieć na pytanie, czy czereśnie w ogóle warto jeść.
|
| 11:00 |
Hasła reklamujące wody butelkowane często mijają się z prawdą. Katarzyna Bosacka poradzi widzom, jak odróżnić dobrej jakości wodę mineralną od zwykłej kranówki.
|
| 11:35 |
Katarzyna Bosacka bierze pod lupę masło. Statystyczny Polak zjada go rocznie aż 5 kg. Kontrolerzy znaleźli w nim wodę, łój i najgorszy olej. Katarzyna zdradzi, jak rozpoznać najlepsze masło.
|
| 12:10 |
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
|
| 13:10 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
| 14:10 |
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
|
| 15:10 |
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
|
| 16:15 |
Robert Makłowicz zmierza do miasta Ban Lung. Trafia na historyczny szlak Ho-Chi-Minha i przypomina wydarzenia wojny wietnamskiej. Ogląda plantację nerkowców. Podaje przepis na sałatkę z mango.
|
| 16:50 |
Robert Makłowicz odwiedza najciekawsze miejsca kambodżańskiej prowincji położonej przy granicy z Wietnamem i Laosem. Do cudów miejscowej kuchni należą: makaron z owocami morza czy sałatka z papai.
|
| 17:25 |
Robert pojawia się na kambodżańskiej prowincji. Mieszkańcy odwiedzanej przez niego wioski po raz pierwszy goszczą przybysza z Europy. Pieką na powitanie prosiaka i urządzają wielkie przyjęcie.
|
| 18:00 |
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
| 18:30 |
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
| 19:05 |
Bartek jest studentem weterynarii i pasjonatem literatury, muzyki i sztuki. Alicja pracuje jako opiekunka do dzieci, interesuje się sportem i dietetyką. Ewa marzy o założeniu własnego domu weselnego.
|
| 20:05 |
Marek został właścicielem restauracji Papalina trochę przez przypadek. Chorwat, z którym prowadził interesy, wyjechał z Polski, a on przejął lokal. Kuchnię powierzył młodemu kucharzowi.
|
| 21:10 |
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
|
| 22:15 |
Grafik Rafał dostaje zaproszenia na kolację od pasjonatki fantastyki, menedżerki pubu i marzycielki. Musi wybrać dwa spośród spośród trzech menu przygotowanych przez kandydatki.
|
| 23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 0:15 |
Prowadzący zdradza przepis na jajka po benedyktyńsku, włoskie pierożki z nadzieniem z bakłażana oraz deser składający się z naleśników w sosie z karmelizowanego cukru, masła, mandarynki i soku.
|
| 0:55 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
| 1:55 |
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
|
| 2:45 |
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
|
| 3:35 |
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
|
| 4:25 |
Prowadząca przygląda się napojom gazowanym, które zawojowały rynek. Nawet nie zdajemy sobie sprawy, co tak naprawdę zawierają bąbelkowe produkty. Ich spożywanie w zbyt dużej ilości szkodzi zdrowiu.
|
| 5:00 |
Restauracja Ceviche Bar znajduje się w centrum stolicy. Szef kuchni Martin Gimenez słynie z owoców morza, która układa w oryginalne rzeźby. Z kolei Grzegorz Uchwał prowadzi bar mleczny w Płocku.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.














