Food NetworkProgram TV na Środa 6.11.2024
6:00 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
---|---|
6:35 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
7:10 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
7:45 |
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
|
|
|
8:15 |
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
|
8:50 |
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
|
9:25 |
Producenci wmawiają, że preparaty multiwitaminowe to lekarstwo na przesilenie wiosenne. Kasia zdradza, ile w tym prawdy. W drugiej części programu radzi, czym należy się kierować, wybierając mop.
|
10:10 |
Prowadząca Katarzyna Bosacka sprawdzi, jak na kaloryczne przekąski nagabują producenci żywności. Podejrzy też pracownice biura i sprawdzi, ile dodatkowych kalorii nieświadomie spożywają w ciągu dnia.
|
10:55 |
Co trzeci Polak raz w tygodniu żywi się jedzeniem z proszku. Atrakcyjne opakowania kryją szkodliwe substancje, które niszczą wątrobę, żołądek i nerki. Prowadząca odwiedza producenta maltodekstryny.
|
11:40 |
Prowadząca bierze pod lupę gotowe sosy. Przekona się, czy jeden z ich składników, tłuszcz palmowy, naprawdę jest niezdrowy. Sprawdzi, czy ochotnicy odróżnią wyrób domowy od tego w proszku.
|
12:25 |
Prowadzący jedzie do lokalu Copper Steer Steakhouse. Restauracja to spełnienie marzeń Parrish i Maureen. Marzenie jednak zmieniło się w koszmar i właściciele zaczęli tracić pieniądze.
|
13:25 |
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
|
14:25 |
Wszystko na temat śliwek, polskich i importowanych. Widzowie dowiedzą się, które są najlepsze do przetworów. W drugiej części programu Katarzyna Bosacka przyjrzy się papierom toaletowym.
|
15:10 |
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
16:10 |
Robert Makłowicz wybrał się na wybrzeże Belgii. Unikatem jest tam konny połów krewetek w Oostduinkerke. Te i inne owoce morza oferują wielkim wyborze sklepy rybne i restauracje w Nieuvport.
|
16:45 |
W Brugii prowadzący podziwia zabytkowe dzielnice Markt i Burg. Odwiedza sklepy z czekoladą, które przypominają salony jubilerskie. Przyrządza pomidory nadziewane krewetkami z majonezem i awokado.
|
17:20 |
Kucharz przemierza południową Istrię. Opowie o przywódcy socjalistycznej Jugosławii, który na jedną ze swoich rezydencji wybrał Wyspy Briońskie. W Puli zaś przeniesie się do starożytnych czasów.
|
17:55 |
Prowadząca serwuje potrawy inspirowane Bliskim Wschodem. W menu znajdą się m.in. falafel z kremowym jogurtem cytrynowym, deska kulek labneh marynowanych w szalotce oraz czekoladowe bułeczki różane.
|
18:30 |
Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
|
19:00 |
Grafik Rafał dostaje zaproszenia na kolację od pasjonatki fantastyki, menedżerki pubu i marzycielki. Musi wybrać dwa spośród spośród trzech menu przygotowanych przez kandydatki.
|
20:05 |
Marian zawsze marzył o kierowaniu restauracją. Przejął podupadły lokal w Bielsku-Białej. Relaks kiedyś był popularnym dancingiem, ale teraz jest podrzędnym barem. Właściciela nie stać na inwestycje.
|
21:10 |
Mistrzyni kuchni, Alex Guarnaschelli, staje do kulinarnej rywalizacji z najlepszymi kucharzami z całego kraju, podejmując różnorodne wyzwania i starając się zdobyć uznanie sędziów.
|
22:15 |
Restauracja Ceviche Bar znajduje się w centrum stolicy. Szef kuchni Martin Gimenez słynie z owoców morza, która układa w oryginalne rzeźby. Z kolei Grzegorz Uchwał prowadzi bar mleczny w Płocku.
|
23:15 |
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by pokazać produkty typowe dla regionu. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, makarony czy wino z lokalnych winnic.
|
0:15 |
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
|
1:15 |
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
2:15 |
Czterech szefów kuchni rywalizuje przed sklepem. Ocenią zakupy klientów, negocjują odkupienie produktów i gotują z nich potrawy. Najsłabsi kucharze odpadają, zwycięzca dostaje roczny zapas żywności.
|
3:15 |
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
|
4:15 |
Maria Pietruszka prowadzi regionalną Chatę Olimpijczyka. Lokal specjalizuje się w mięsie, zupach i oscypkach. Natomiast Andrzej Gradowski zarządza nowoczesną restauracją Krakowskie Orzo w Zabłociu.
|
5:15 |
Hanna Zborowska-Neves pokazuje widzom m.in. ekologiczny bazar, targ z przyprawami i najbardziej eleganckie dubajskie lokale.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.