Food NetworkProgram TV na Środa 17.04.2024
| 6:00 |
Daria Ładocha i jej córki zaskoczą oryginalnymi kotletami. Najpierw zaserwują kurczaka w panierce z makaronu spaghetti. Pojawi się też wersja dla wegan. Oprócz tego nie zabraknie sznycli z indyka.
|
|---|---|
| 6:35 |
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
|
| 7:10 |
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
|
| 7:45 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
|
|
|
| 8:20 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
| 8:55 |
Grupa piekarzy bierze udział w konkursie kulinarnym. Zawodnicy starają się udoskonalić swój ulubiony przepis, aby mieć szansę na zaprezentowanie swojego przysmaku i wygranie 100 tysięcy dolarów.
|
| 10:00 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
| 10:35 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
| 11:10 |
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
|
| 11:45 |
Wszystko o słodkich gotowcach, czyli ciastach na skróty. Półprodukty kuszą wszystkich cukierników-amatorów. Prowadząca zdradzi, co tak naprawdę skrywają gotowe biszkopty, rurki czy kremy.
|
| 12:30 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 13:35 |
Valerie Bertinelli i Duff Goldman wystawiają na próbę talenty dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 tysięcy dolarów, artykuł w magazynie Food Network i tytuł Mistrza Wypieków.
|
| 14:35 |
Katarzyna Bosacka zaproponuje widzom kilka zdrowych przekąsek. Za sprawą przeprowadzonego przez autorów programu eksperymentu widzowie dowiedzą się, jaki wpływ na nasze wybory ma opakowanie.
|
| 15:10 |
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
|
| 16:15 |
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. Siejąca postrach na konkursach kulinarnych mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
|
| 17:15 |
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.
|
| 17:50 |
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki.
|
| 18:25 |
Katarzyna Bosacka spotka się z Natalią Siwiec, która zaproponuje dwa dania bezmięsne. W roli głównej wystąpią zamiast mięsa jaja.
|
| 19:00 |
Monika Pyrek opowie o swoich kulinarnych preferencjach. Jedną z jej ulubionych potraw jest kaczka z kaszą pęczak i warzywami, selerem naciowym oraz burakami. Lubi też awokado z pomidorami i boczkiem.
|
| 19:35 |
Czterech restauratorów otwiera pierwsze biznesy. Towarzyszą im partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę siłę uczuć.
|
| 20:40 |
Widzowie dowiedzą się, jak odmawiać babciom i ciociom, które nieustannie namawiają do jedzenia. Agata Ziemnicka- Łaska poda przepisy na zdrowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu dania.
|
| 21:15 |
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
|
| 21:50 |
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
|
| 22:25 |
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
|
| 23:25 |
Damiano Carrara, sędzia 'Bake off Italy', opowiada anegdoty, które towarzyszyły jego przybyciu do USA. Przyrządza też ulubione dania: ze szczyptą słodyczy, z odrobiną czegoś słonego oraz koktajl.
|
| 0:10 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
| 0:45 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
| 1:20 |
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
|
| 1:55 |
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
| 2:25 |
Daria Ładocha i jej córki zaskoczą oryginalnymi kotletami. Najpierw zaserwują kurczaka w panierce z makaronu spaghetti. Pojawi się też wersja dla wegan. Oprócz tego nie zabraknie sznycli z indyka.
|
| 2:50 |
Szefowie kuchni prezentują swoje ulubione dania. Wśród nich są potrawy, które wymagają wielogodzinnej pracy i kosztują małą fortunę, ale i te proste w formie, ale zaskakujące doborem składników.
|
| 3:15 |
Czterech restauratorów otwiera pierwsze biznesy. Towarzyszą im partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę siłę uczuć.
|
| 4:05 |
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
|
| 4:30 |
Etapy powstawania napojów, słodkości czy gotowych dań. Prowadzący poznaje sekretne mieszanki, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników aż po wybór opakowania.
|
| 4:55 |
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
|
| 5:20 |
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.















