Patenciary (4/8)

magazyn kulinarny Polska 2020  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Daria Ładocha i jej córki zaskoczą oryginalnymi kotletami. Najpierw zaserwują kurczaka w panierce z makaronu spaghetti. Pojawi się też wersja dla wegan. Oprócz tego nie zabraknie sznycli z indyka.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Daria Ładocha i jej córki, Mania i Laura, po raz kolejny zaskoczą widzów niebanalnymi przepisami, które każdy jednak będzie w stanie przygotować we własnym domu. Nie zabraknie śniadaniowych inspiracji, pomysłów na kolorowe bułeczki i smakowite domowe pieczywo. Zachwycą kanapkowe zwierzaki i kurczaki z jajek. Widzowie od zupełnie nowej strony poznają też ziemniaki - na ekranie powstaną z nich wulkany. Dla osób ceniących czas pojawią się sposoby na błyskawiczne obiady - tęczowe szaszłyki i makaron w serowym rożku. Kulinarne mistrzynie nie zapomną też o słodkościach. Przyszykują m.in. witrażowe ciastka i kwiaty z ananasa.

Daria Ładocha i jej córki, Mania i Laura, zaskoczą widzów oryginalnymi kotletami. Najpierw zaserwują kurczaka w panierce z makaronu spaghetti. Pojawi się też wersja dla wegan - fioletowe i puchate kotlety z modrej kapusty. Oprócz tego nie zabraknie sznycli z indyka w trzech kolorowych panierkach. Córki prowadzącej podzielą się z widzami kurczakowymi kotlecikami caprese i swoim popisowym schabem.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...