Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 19.12.2022

Poniedziałek 19.12
Od teraz
5:45
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:00
Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować niezwykłe dania za jedyne 25 złotych. W każdym odcinku prezentuje trzy autorskie przepisy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Para Amerykanów otwiera w Warszawie restaurację z oryginalną kuchnią Manhattanu, Williamsburga i Brooklynu. Przybliża specyfikę nowojorskiego gotowania.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:10
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:50
Magda Gessler zaskakuje połączeniem czarnego makaronu, grillowanych owoców morza i sosu warzywnego wzbogaconego o tajemnicze składniki. Kolejnym daniem będą śledzie marynowane w occie i winie sherry.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:20
Polacy zjadają aż 106 mln litrów zimnych sosów rocznie, tj. prawie 3 litry na osobę, najwięcej oczywiście w sezonie grillowym. Okazuje się, że sklepowy majonez jest bez jajek, a ketchup bez pomidorów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:55
Półfinał. Magik Y zorganizuje pokaz, podczas którego uczestnicy wyczarują temat pierwszego zadania. Później Paulina Foremny oraz Grzegorz Zawierucha przygotują swoje popisowe potrawy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Piątka nowych kucharzy przejdzie próbę pomysłowości, w ramach której w ciągu godziny muszą wymyślić nowe danie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Rachael Ray przedstawia przepisy na niezapomnianą kolację wigilijną. Zaproponuje indyka w solance sojowej i cydrowej na grzankach z sosem klonowo-sojowym. Do dania można podać różne dodatki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:00
Casey Webb podróżuje po Stanach Zjednoczonych, by odkryć kolejne niezwykłe dania oraz zmierzyć się z gigantycznymi porcjami. W jego menu znajdzie się m.in. dwukilogramowa kanapka Reubena.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:35
Do kulinarnej rywalizacji stają młodzi mieszkańcy Krakowa. Przy jednym stole zasiądą: menedżerka modnego klubu, student, fotograf oraz przybyła z Kanady studentka.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:35
Producenci wiedzą, że ludzie przy wyborze produktów sugerują się ceną. Wielka torba, a w środku mała zawartość. Katarzyna Bosacka ostrzega przed kupowaniem mniejszych produktów za tę samą cenę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:20
Producenci pokarmów dla dzieci wiedzą, jak podbić serca dzieci. Gadżety i zabawki nie zawsze spełniają oczekiwania ich rodziców. Katarzyna Bosacka odkrywa sekrety produktów dla najmłodszych.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:50
Prowadząca szykuje potrawy toskańskie: tradycyjny chleb, krem z pomidorów i królika po myśliwsku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:30
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:05
W tym odcinku Tomek zaproponuje królicze combry zapieczone z suszonymi pomidorami i ze szpinakiem, podane z sałatką z kuskus.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:35
Walenty i jego kolega Kuba urządzają grilla. Na ruszt, zamiast zwyczajnej kiełbasy, wrzucają... gołębie. Ptaki otrzymują od hodowcy spod Krakowa. Z piersi przyrządzają szaszłyki, a z korpusów rosół.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:10
Rubio podróżuje po Włoszech, gdzie znajduje najlepsze tradycyjne dania, a następnie rzuca wyzwania miejscowym kucharzom. Jury, złożone z ludzi niezwiązanych z branżą kulinarną, ma wyłonić zwycięzcę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:40
Ceniony kucharz Michel Moran podejmuje się kolejnych kulinarnych wyzwań w towarzystwie gwiazd TTV. Umiejętności jurora polskiej edycji "MasterChefa" sprawdzi dziesięć zadań specjalnych.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:15
W Chmielnie działa Koło Gospodyń Wiejskich 'Ekobabki'. Przepisy zdradzają Honorata i Monika. Jednym z dań jest zupa rybna. Kolejne potrawy - śledzie w zalewie octowej - szykowane są na piknik.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:45
Pięciu cukierników rywalizuje w konkursie robienia świątecznych ciastek. Trójka wymagających jurorów ocenia starania uczestników i na koniec zdecyduje, kto wygra 10 tysięcy dolarów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:50
Pięciu cukierników rywalizuje w konkursie robienia świątecznych ciastek. Trójka wymagających jurorów ocenia starania uczestników i na koniec zdecyduje, kto wygra 10 tysięcy dolarów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:55
Na Międzynarodowy Dzień Nosorożca warszawski ogród zoologiczny zamówił tort dla stu dzieci. Małgorzata i Agata zaprezentują, jak zrobić przepyszne ciasto szpinakowe i cytrynowy lemon curd.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:30
Katia Follesa i Damiano Carrara odwiedzają renomowane cukiernie we Włoszech. W każdym odcinku właściciele trzech wybranych lokali starają się skraść podniebienia sędziów oraz swoich przeciwników.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:50
Piątka amatorów piernika staje w pojedynku na najlepszy jadalny dom. Cukiernicy walczą o wybraną na 25. corocznych Narodowych Zawodach na Dom z Piernika w Ashville.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:50
Zwycięzcy poprzednich edycji rywalizują o szansę zmierzenia się z jednym z jurorów. Zawodnicy ścigają się, aby zamienić tajemnicze składniki w trzydaniowe posiłki. Liczą się umiejętności i szybkość.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:50
Roger Mooking prezentuje widzom najbardziej smakowite i oryginalne jedzenie Ameryki Północnej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:50
Jenny Morris i Rezy Mahammada otwierają akademię kulinarną. Zabierają swoich uczniów w podróż. Przybliżają zarówno podstawy gotowania, jak i zawiłe przepisy kuchni śródziemnomorskiej czy azjatyckiej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:20
W kuchni Michela Morana pojawia się Krzysztof Ufnal, znany z komentowania znanych programów w "Gogglebox. Przez telewizorem". Odkryją razem tajniki azjatyckich przysmaków.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:50
Zadaniem Michela jest przygotować posiłek, z którym mógłby wziąć udział w konkursie na najdziwniejsze danie. Kucharz przyrządzi jagnięcinę karmelizowaną na miętowo oraz krem brulee z sera blue.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:20
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...